>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BETDAQ Freebet 25£

kuczak666 3

kuczak666

Użytkownik
Rejestrujemy się na ich stronce
www.BETDAQ.com
Warunki: Wpłacamy 25£ i stawiamy pojedynczy zakład(o minimalnej stawce 25£ ) z kursem min. 2.0. Potem dostajemy freebeta.
Z freebeta jak zwykle można wypłacić to co wygramy ale.... W przypadku wygranej stawka freebeta zostaje, tzn nie można jej wypłacić ale można użyć na kolejny darmowy zakład. Freebecik znika jak przegramy zakład.

Nie ma nic o obrocie.
Enjoy ????

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Polecam gorąco tę promocję. Wypłacalni w 100%, wszystko bez problemu. Trzeba wysłać skan dowodu przed wypłatą.

kksg 6

kksg

Użytkownik
Rejestrujemy się na ich stronce www.BETDAQ.com
Warunki: Wpłacamy 25£ i stawiamy pojedynczy zakład(o minimalnej stawce 25£ ) z kursem min. 2.0. Potem dostajemy freebeta.
Z freebeta jak zwykle można wypłacić to co wygramy ale.... W przypadku wygranej stawka freebeta zostaje, tzn nie można jej wypłacić ale można użyć na kolejny darmowy zakład. Freebecik znika jak przegramy zakład.

Nie ma nic o obrocie.
Enjoy ????
Czyli zakład nie może mieć więcej niż 1 zdarzenie??

kksg 6

kksg

Użytkownik
Dziwny ten bukmacher nie mogę zakładu postawic;/ ciągle pisze że mam za mało pieniędzy żeby postawic.

D 319

defox

Użytkownik
Skorzystałem z bonusu, trochę pograłem i mam 75funtów. Z tego co piszecie, tego freebeta nie można wypłacić, jednak patrząc na &quot;Withdrawable Funds&quot; wypłacić mogę wszystko. Więc jak to w końcu jest?

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Ja natomiast zaraz po założeniu konta dostałem coś takiego :
-------------------------------------------------------------
Dear Member,

Thank you for registering with BETDAQ .

Your account with BETDAQ has been flagged by an automatic check applied to all new registrations.

In order to fully activate your account, please forward the following:

A copy of your passport
A copy of a recent utility bill or bank statement

You can forward your identification by either post, fax or e-mail.

GBE, IFSC House, Customs House Quay, Dublin 1, Ireland.
Our fax number is: 00353 16733396

This obligation is for the security and benefit of all members and we hope it does not cause too much inconvenience.
---------------------------------------------------
Krótko mówiąc , jeszcze nie zdążyłem pierdnąć , a już żądają skanów
Czyżby już poznali się na ziomalach ?

S 42

szuwi1

Użytkownik
mozesz wyplacic wszystko poza freebetem a te 25 musi zostac na koniec i dalej mozesz dzieki free betowi skladac zaklady i znowu jesli cos ugrasz ponad te 25 mozesz wyplacic i tak dalej dopoki nie przegrasz

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Parodia z weryfikacją, żeby otrzymać freebet. Chcieli paszport to im wysłałem z zakrytymi nr, odp, ze nr nie mogą być zakryte. To wysłałem z odkrytymi i w odp dostałem:
Dear Sir,

We cannot verify your passport. We need to see the following on your passport in order to fully verify it:

Passport Number: Top right hand corner
Expiry Date
Last Line of Passport
Co ich obchodzi kiedy mi paszport wygasa...

P 1

pl_sport

Użytkownik
czy jesli pierwszy zaklad przegralem i dostalem 25 euro zwrotu to znow musze grac po kursie 2.0? czy teraz po jakimkolwiek i nadwyzka jest dla mnie?

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Narzekacie na tą giełdę ale są w porządku ja otworzyłem konto,następnie jest u nich taka procedura że do momentu weryfikacji jest&quot;zablokowane&quot;wysyłasz im skan paszporu i co tam jeszcze chcą i po kłopocie.Według mnie to nawet lepiej bo po odblokowaniu konta wiesz że możesz spokojnie tam wpłacać,szybkie wypłaty na moneybookers jedyny minus to nie są jeszcze tak popularni jak betfair przez co płynność jeszcze nie ta.

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Niepotrzebnie się napinasz,w Wielkiej Btrytani adres potwierdza się za pomocą opłacanych rachunków i pewnie dla tego tak robią buki (chociaż nie wszystkie)natomiast np.w Anglii nie istnieje coś takiego jak dowód osobisty.

G 30

gareth

Użytkownik
Niepotrzebnie się napinasz,w Wielkiej Btrytani adres potwierdza się za pomocą opłacanych rachunków i pewnie dla tego tak robią buki (chociaż nie wszystkie)natomiast np.w Anglii nie istnieje coś takiego jak dowód osobisty.
Nie maja dowodów, nie ma meldunków, ba, nie ma nawet konstytucji, a jednak na potęgę wyrośli. To, że teraz wszystko trwonią to już inna sprawa, ale nie potrzeba dowodów z czipam, nie trzeba rejestrować rozmów telefonów komórkowych gdzie kiedy z kim i jak długo, nie ma rejestracji przebytej odległości samochodem przy pomocy gps a i gotówka mile widziana. My za to w kraju pięknym nad wisłą wszystko to wprowadzamy. Relax, jeszcze tylko ustawa antyhazardowa, która jest jedynie przykrywką do uzyskania pełnej inwigilacji w internet i elektroniczne konta bankowe i już będzie pozamiatane. Ehh. I jak tu nie wierzyć w rozmaite teorie spiskowe ????
Jeśli chodzi BETDAQ to wszystko wygląda chwilowo ok a ich żądania ( ???? ) są raczej znośne.

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
Ja weryfikowałem konto przez wysłanie tylko scanu dowodu osob i nic wiecej odemnie niechcieli.Wypłaty dosc szybkie tylko malo rynków do grania

Do góry Bottom