>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick Odbierz bonus noworoczny.

Status
Zamknięty.
S 11

sharki

Użytkownik
Witaj,
Cały zespół BetClick życzy Ci szczęśliwego Nowego Roku!
Aby umilić Ci początek roku mamy dla Ciebie prezent.
Po prostu zaloguj się na swoje konto, a otrzymasz specjalny bonus 100 zł.
Możesz go odebrać na http://www.betclick.com

Bądź z nami i korzystaj z nadchodzących udogodnień i niespodzianek w 2009 roku.

Życzymy szczęśliwego Nowego Roku!
Zepół BetClick
Nie wiem czy dla wygranych i nie znam warunkow co do obrotu dostalem wlasnie takiego maila.
Po wysłaniu maila do suportu o warunki obrotu dostalem odpowiedz:
Witaj Marek,
Dziękujemy za email.
Bonus ten nie jest obwarowany żadnymi ograniczeniami i możesz go wykorzystać wedle życzenia.
Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.

K 18

klakson

Użytkownik
bet24 dawal wiec nie piszcie jak nie wiecie ????
Wiem pamiętam te czasy że dawał ale to było tylko wtedy jak bet24 nie miał klientów a betclick to już każdy zna więc nie sądzę żeby dawali od tak sobie 100 i to dla 1 osoby... bo jakoś nikt więcej się nie wypowiada że dostał.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Spokojnie.. Jesli chodzi o bonusik- calkiem mozliwe. Juz sam kilkakrotnie otrzymalem od nich bonus od tak ale..
Betclick to najbardziej zdzierska firma jaką znam. Są swietni dla poczatkujących, mają łatwą strone w obsludze itd, ale przy tym niskie kursy, mało ofert, czesto brakuje najlepszych spotkan o ktorych sie mowi.
Wszytkie bonusy jakie otrzymalem podlegalu tradycyjnemu obrotowi x3 wiec sadze ze i w tym przypadku jest podobnie.
Napisali że moze dowolnie wykozystac ten bonus, ja to rozumie dwojako:
1.moze sobie go wyplacic ;)
2.moze obstawic dowolne kupony w celu obrotu.. (1x2, ako itd)
Sam kilkakrotnie prosilem ich o help i otrzymalem wiadomosc nie dluzsza niz 5 slow ktore tak naprawde nic mi nie wyjasnily ;)
Jesli mozesz to wyplacic, i co wazniejsze: juz wyplaciles bez zadnego obrotu- napisz, sam jestem bardzo ciekawy ;)

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
I jeszcze cos co mi sie przypomnialo...
Jest cos takiego jak regulamin ;) Kiedys go przegladalem i tam bylo dosc dobrze przedstawione obracanie bonusami. Jesli nic sie nie zmienilo to sadze ze i ten bonus podlega obrotowi (o ile faktycznie istnieje).
Tylko troche dziwne ze az tyle Ci dali :p Ja otrzymywalem srednio 20-45zł do obrotu. Ew. 20euro do kasyna ^^

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom