26 przemkoo Użytkownik Sierpień 11, 2011 #1 Witam. Czy firma Betclick.com wysyła jakiekolwiek listy do domu z czymkolwiek?
9,1K obserwator-m Forum VIP Sierpień 11, 2011 #2 Witam. Czy firma Betclick.com wysyła jakiekolwiek listy do domu z czymkolwiek? Kliknij aby rozwinąć... Nie.
Witam. Czy firma Betclick.com wysyła jakiekolwiek listy do domu z czymkolwiek? Kliknij aby rozwinąć... Nie.
15 kalolina Użytkownik Sierpień 14, 2011 #3 Witam. Czy firma Betclick.com wysyła jakiekolwiek listy do domu z czymkolwiek? Kliknij aby rozwinąć... jeśli jesteś niepełnoletni to raczej i tak cię zweryfikują na koniec jak na razie tylko w pinnacla mnie nie sprawdzili nawet przy większych kwotach
Witam. Czy firma Betclick.com wysyła jakiekolwiek listy do domu z czymkolwiek? Kliknij aby rozwinąć... jeśli jesteś niepełnoletni to raczej i tak cię zweryfikują na koniec jak na razie tylko w pinnacla mnie nie sprawdzili nawet przy większych kwotach
7 niko23 Użytkownik Grudzień 3, 2011 #4 Nie nic nie wysyłają . Moja weryfikacja trwała chyba niecałe 10h od przesłania skanu dowodu osobistego i już mogłem grać . To dosyć szybko:razz:
Nie nic nie wysyłają . Moja weryfikacja trwała chyba niecałe 10h od przesłania skanu dowodu osobistego i już mogłem grać . To dosyć szybko:razz:
M 1 michalpop18 Użytkownik Grudzień 3, 2011 #5 To się grubo mylicie bo wysyłają. Nie chce mi się teraz schodzić na dół i szukać bo bym zeskanował i podesłał wygląd takiego listu. Ale temat i tak już nieaktualny.
To się grubo mylicie bo wysyłają. Nie chce mi się teraz schodzić na dół i szukać bo bym zeskanował i podesłał wygląd takiego listu. Ale temat i tak już nieaktualny.