>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betclick bonus 80zł od depozytu

Status
Zamknięty.
arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Szanowny Kliencie!

Polska znowu gra!

Będziesz mógł obstawić najlepsze mecze w BetClick.
Kwota aż do 80 zł czeka na Ciebie przy kolejnej wpłacie na konto.

Postaw swój bonus na mecz Polska - Walia lub na inne wybrane przez Ciebie spotkanie.

Oferta jest ważna do 15 lutego do godziny 23:59.

Czy ktoś to jeszcze dostał i wie jakie są warunki obrotu? bo nic o tym nie piszą

adask23 0

adask23

Użytkownik
Tak, ja również dziś dostałem takiego maila i również nie potrafię nic więcej znaleźć na temat tej promocji. Chyba po prostu trzeba napisać do supportu.

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Napisałem, ale chyba dzis juz nie odpiszą, a chcialbym wykorzystac ten bonus na dzisiejsze mecze, moze ktos napisal do nich wczesniej i zna warunki?

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Taka odpowiedz dostałem:

Dziękujemy za email

Wpłaty Moneybookers nie są objęte promocją.
Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
1) trzykrotny obrót wartością bonusa,
2) kurs zdarzeń minimalnie 1,20
3) zakład, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2).
4) dowolny zakład wielokrotny

Pozdrawiam,
Tomasz,
Biuro Obsługi Klienta

Ale na pytanie czy jest jakies ograniczenie czasowe na obrocienie bonusa to nie odpisali

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
W regulaminie w dziale promocje jest taki fragment:
&quot;W przypadku posiadania na koncie gracza kwoty bonusowej do obstawiania zakładów sportowych w pierwszej kolejności brane są środki pieniężne pochodzące z depozytu gracza, a następnie z przyznanej kwoty bonusowej.&quot;
to znaczy ze jak wplacilem 80 zl i dostalem 80 zl bonusu i obstawie pierwszy zaklad np. za 20zł to nie będzie sie liczyl do obrotu, tylko to bedzie jako obstawienie za depozyt?

adask23 0

adask23

Użytkownik
Będzie się liczył. Najpierw przegrywasz swoje pieniądze, a potem bonus. To znaczy, że jeśli w pierwszym zakładzie postawisz 80PLN i przegrasz to zostanie ci na koncie bonus, który musisz dalej obracać i nie będziesz mógł go od razu wypłacić.

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Witaj xxx ,

Dziękujemy za email.

Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót wartością bonusa, czyli musisz trzykrotnie obrócić otrzymaną kwotą. Szczegółowe informacje na temat obrotu bonusem znajdziesz też w naszym regulaminie na stronie głównej w punkcie 12.

- kurs zdarzeń minimalnie 1,20, czyli każdy zakład musi być po kursie minimum 1,20.

- zakład, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2), czyli nie możesz dokonać zakładu na tenis czy koszykówkę, gdyż są to zdarzenia dwudrogowe. Zdarzenie musi posiadać trzy możliwości (wygrana, przegrana, remis?

- dowolny zakład wielokrotny

- zakłady LIVE wliczają się do obrotu bonusem,

- nie ma terminu do kiedy musisz dokonać obrotu otrzymanym bonusem.

Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.

Pozdrawiam,
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.
Mysle ze wszystkie zawarte informacje w tym emailu beda przydatne.

D 0

dejlux1

Użytkownik
potwierdzam u mnie również jest bonus warunki obrotu śmieszne polecam bukmachera bo chyba obecnie nikt nie daje tyle bonusów ja już podwojenie dostałem z 4 raz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom