>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

betclick 40/10

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
witam
dostalem, znalazlem na koncie w betclick dwa bonusy 40zl i 10zl, orjentuje sie ktos na co one sa? i jak tam jest w tym betclick tak ze moge od razu swoja kase wyplacic i grac ta 50? i obrot jaki jest, bo nic nie ma na stronie, a pisalem to odpisali mi tylko ze jak wplace dwa razy to dostane dwa bonusy, a na reszte pytan nie bylo odpowiedzi.
z gory podziekowal

akselek 552

akselek

Użytkownik
Można wpłacić i wypłacić depozyt i grać tylko bonusem, a i można wpłacić przez MB, żeby otrzymać bonus ;)
3x 1.20 zakłady wielokrotne

akselek 552

akselek

Użytkownik
Uprzejmie informujemy, że na Twoje konto zostały przyznane dwa bonusy, pierwszy w wysokości 40 PLN i drugi 10 PLN.
Oznacza to, iż Twoje następne wpłaty zostaną podwojone (pierwsza do 40 PLN, druga do 10 PLN). Jeśli np. wpłacisz 40 PLN drugie tyle otrzymasz w bonusie, czyli razem będziesz posiadać 80 PLN, z czego 40 PLN możesz wypłacić. Oba bonusy są aktywne do 28 maja 2010.
Aby móc wypłacić całość musisz dokonać pełnego obrotu bonusem, poniżej przypominam warunki tego obrotu:
- trzykrotny obrót wartością bonusu,
- kurs zdarzeń minimalnie 1,20 ,
- zakłady na różne zdarzenia sportowe, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np.1 lub X lub 2),
- dowolny zakład wielokrotny.
Trochę nie rozumiem tego :-|

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Napisz czego nie rozumiesz?

Po twoim poscie to ja mam bynajmniej wszystko na tacy. Tylko nie wiem czemu do mnie betclick niechce odpisywać posłałem twojego posta i wpłacam pieniądze.

M 4

michaszek250

Użytkownik
a co tu trzeba umiec daja przykladowo 100% od nastepnej wplaty do 50 zl wplaca sie 50 mamy automat na koncie 100 zl wyplacamy 50 i 50 mamy na gre zadna sztuka

fan_thc 10

fan_thc

Użytkownik
Ty chyba ze zrozumieniem czytać nie potrafisz. Może Betclic zmienił politykę, nie wiem. Ja wypłacić nie mogłem. A wpłacałem dwa dni temu bodajże.
//nn

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
tez mialem na koncie 40+10 a na maila przyszlo 50 z tego wychodzi ze trzeba dwa depozyty zlozyc zeby z obu skorzystac, wystarczy napisać na chacie i podwoją standardowo jeden depozyt do 50

Do góry Bottom