>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betclick - 20 darmowych żetonów !

endriu 361

endriu

Forum VIP
witam, sprawdźcie meile, ponieważ ja dostałem właśnie taki:

lecz napisałem właśnie do supportu, bo żetonów jak nie było, tak nie ma, a wszystko robię tak jak pisze w meilu :kwasny4565:

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Kliknij w ten baner z kobieta,który wkleiłeś i automatycznie pojawi Ci się 2E na koncie,nie koniecznie musisz grać w tą grę Tiki Wonder.
Te 20żetonów nie jest dodane jako darmowe spiny lecz jako normalne pieniądze
Pozdrawiam

endriu 361

endriu

Forum VIP
Kliknij w ten baner z kobieta,który wkleiłeś i automatycznie pojawi Ci się 2E na koncie,nie koniecznie musisz grać w tą grę Tiki Wonder.
Te 20żetonów nie jest dodane jako darmowe spiny lecz jako normalne pieniądze
Pozdrawiam
dzięki masz rację :spokodfhgfh:

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Rozumiem, że promocja tylko dla tych co dostali maila? Ja go nie dostałem, a bez kasy w kasynie gra nie chce mi się włączyć.

K 12

karauak

Użytkownik
Tak jak jeden z kolegow napisal kasa po kliknieciu na baner ktory znajduje sie w mailu - czyli brak maila brak kasy

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
2 euro to za mało żeby coś ugrać, ja też wtopiłem, postawiłem wszystko na czarne bo po 0.10 euro to się nie opłaca grać.

endriu 361

endriu

Forum VIP
2 euro to za mało żeby coś ugrać, ja też wtopiłem, postawiłem wszystko na czarne bo po 0.10 euro to się nie opłaca grać.
właśnie, może i stawki mają małe, ale te wygrane też rzadko dochodzą :kwasny4565:

baz 25

baz

Użytkownik
Ja dostałem maila ale innego, tylko z info o tym podwojeniu wpłaty, a nie o tej darmowej kasie

Do góry Bottom