>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick - 100 zł

U 0

uzytkownik-23883

Użytkownik
Sprawdźcie maile:
W Betclicku jest promocja.
Trzeba zagrać za minimum 50 zł w dowolną grę w kasynie do godziny 23.59 w niedzielę 13 września (wg. supportu do obrotu liczy się łączna wartość postawionych stawek w grach) a 15 września na konto zakładów zostanie dopisane 100 zł.
Regulamin
● Promocja jest przeznaczona dla graczy w BetClic.
● Promocja obowiązuje w Kasynie BetClic w okresie od 9 do 13 września 2009 roku.
● Aby wziąć udział w promocji gracz musi zagrać za 50 zł w dowolną grę w Kasynie BetClic.
● Aby wypłacić bonus 100 zł gracz musi dokonać trzykrotnego obrotu bonusem na zdarzeniach z minimalnym kursem 1,20, z minimum trzema możliwymi wynikami, np. mecz piłkarski, ale nie mecz tenisa.
● Bonus 100 zł nie może być postawiony w zakładach wielokrotnych chyba, że dokonano pierwszego depozytu.
BetClic rezerwuje sobie prawo do zmiany warunków regulaminu w każdej chwili.
BetClic rezerwuje sobie prawo do odmowy przyznania bonusu wybranym graczom.
● Gracze, którzy zakwalifikują się do otrzymania bonusu 100 zł, znajdą go na swoim koncie w dniu 15 września po godzinie 17:00.
● Wszelkie próby wyłudzenia bonusu będą prowadziły do dyskfalifikacji gracza i zamknięcia jego konta.
Betclic Poker ma prawo do zmodyfikowania, wycofania lub przerwania promocji w każdym momencie, bez podawania przyczyny i informowania graczy. Każda decyzja Betclic Poker będzie wiążąca i ostateczna.
BetClic posiada licencję na Malcie oraz posiada zezwolenie na działolność w Unii Europejskiej i Wielkiej Brytanii. BetClic rezerwuje sobie prawo do wyklucznia poszczególnych graczy z promocji oraz do zmiany jej zasad, a także do zmiany nagród.

R 58

rychlik

Użytkownik
napisałem do supportu z pytaniem o tą promocję. odpisali, że tym razem moje konto nie zostało objęte promocją. tak więc - promocja jest, ale tylko dla tych, którzy otrzymali maila.

kropek 0

kropek

Użytkownik
orientuje sie ktos czy w przypadku konta w euro promocja to 20 na zakaldy za 10 zagrane w kasynie?
pisalem do nich wczoraj rano nie odpisuja do teraz;/

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ja dostalem cos takiego

Zaloguj się do BetClic. Do godziny 23:59 w niedzielę 20 września zagraj za 25 zł w grę Triple Chance Hi-Lo lub inną w Grach BetClic. We wtorek 22 września podwoimy Twoją wpłatę na konto BetClic aż do 100 zł.

PS
podwojenie depozytu nalezy obrócic 25x ..chyba ich pogieło ????

kropek 0

kropek

Użytkownik
dostalem to samo moze jakas pomylka :p
kasa za wczesniejsza promocje (20e za 10e w kasynie) na koncie ale dalej nie odpowiadaja na maile :/

kondor 28

kondor

Użytkownik
Te obroty w betclicku to akurat taka sprawa umowna z tymi 25x, ale mówie to tylko z własnego doświadczenia, regulamin to regulamin jeśli komuś będą robić problemy mają do tego prawo przed obróceniem, ja tylko mówie z własnego przykładu , że jest to sprawa umowna.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
no teraz zmienili regulamin na 3x, hehe juz widze obrot 25x na tak hudej ofecie...tu chodzilo o zaklady sportowe i obrot 25x
ale dalej nie kaman-gram za 25zł wplacajac 100zł i podwajaja to co wplacilem? czy po zagraniu za 25zł podwajaja kolejna wplate?? ich regulamin jest tak tłumaczony ze nie ma jasnosci! albo juz jestem taki zmeczony ????
Gra Triple Chance Hi-Lo daje Ci potrójną możliwość wygranej. Skorzystaj z okazji i zagraj za 25 zł w grach a otrzymasz podwojenie wpłaty aż do 100 zł. Wykorzystaj bonus i zagraj w zakładach sportowych lub wypróbuj jedną z 27 gier w Grach BetClic

REGULAMIN

●Promocja jest przeznaczona dla nowych graczy gier w BetClic.
●Promocja obowiązuje od 15 do 20 września 2009 roku.
●Aby zakwalifikować się do promocji gracz musi zagrać za 25 zł w grach w BetClic.
●Po spełnieniu warunków promocji na konto gracza zostanie zapisana oferta bonusowa uprawniająca go do otrzymania bonusu do 100 zł. Bonus będzie wypłacany graczom od wtorku 22 września.
●Bonus 100 zł zostanie aktywowany na koncie gracza w dniu 22 września. Wielkość bonusa będzie uzależniona od wielkości wpłaconej kwoty na konto gracza.
BetClic rezerwuje sobie prawo do zmiany warunków promocji w każdej chwili.
● Aby wypłacić bonus, gracz będzie musiał dokonać jego 3-krotnego obrotu na zdarzeniach z minimum trzema możliwymi wynikami, o kursie 1,20 jak np. mecz piłkarski ale nie mecz tenisa.
BetClic rezerwuje sobie prawo do odmowy przyznania bonusu poszczególnym graczom.
●W przypadku wykrycia prób wyłudzenia bonusu przez gracza, bonus nie zostanie przyznany a kierownictwo BetClic rezerwuje sobie prawo do wykluczenia gracza z promocji.
BetClic ma prawo do zmodyfikowania, wycofania lub przerwania promocji w każdym momencie, bez podawania przyczyny i informowania graczy. Każda decyzja BetClick Poker będzie wiążąca i ostateczna.
BetClic jest zarejestrowany na Maltcie i posiada zezwolenie na działalność w Wielkiej Brytanii i Unii Europejski

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Faktycznie, regulamin jest dość nieczytelny ;) Myślę, że chodzi o to, że po zagraniu za 25 zł w grach, jesteś uprawniony do bonusu. Wtedy po wpłacie na konto podwoją do 100 zł.
A support odpisuje bardzo wolno, czasem wcale ;|

kropek 0

kropek

Użytkownik
&quot;Bonus 100 zł zostanie aktywowany na koncie gracza w dniu 22 września&quot;
czyli pierwsza wplata po 22 kwalifikuje sie do bonusu, i tu pytanie wie ktos ile czasu ten bonus bedzie aktywny ?
i jak jest z kontami w euro ? trzeba zagrac za 7-8 euro w te gry?
oczywiscie support milczy :/

S 42

szuwi1

Użytkownik
Było poczekać, aż pojawi sie info przy wpłacie, że podczas następnego depozytu dostaniesz podwojenie, zawsze jest taka informacja jak wpłacasz. Pisz jednak do supportu i myślę, że ci dopiszą ręcznie.

G 0

gringol

Użytkownik
jak wpłaciłes 22.09 to nie maja prawa ci nie dodac...
moim zdaniem to jest włacze z dniem dzisiejszym.. pozniewaz w innym promocjach w betclick zazwczyaj jest tak samo..

Po spełnieniu warunków promocji na konto gracza zostanie zapisana oferta bonusowa uprawniająca go do otrzymania bonusu do 100 zł. Bonus będzie wypłacany graczom od wtorku 22 września.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
no możliwe że tak go zinterpretują....napisze maila żeby mu dodali bo po co ma wypłącać ten depozyt, jak go jeszcze raz wpłaci i na to samo wyjdzie ;D mysle ze sie zgodzą, a jak nie to wypłaci obecny depo i wplaci nowy, nic sie nie stanie..

tak na marginesie to na live chat można zapytać, sam sie zdziwilem ze maja
mi napisal ze bonus bedzie aktywny do północy

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
mi napisal ze dzis do polnocy ale juz dostalem kilka godzin temu...info czy masz bonus znajduje sie na stronie wpłat dokladnie na samej górze stronki gdzie wpisuje sie kwote depozytu, do 31.10 to chyba ma ważnosc

Do góry Bottom