>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic - Typuj MMA bez ryzyka - Pewny Zakład 40 zł

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
TT (20).png

W ten weekend będziemy śledzić wydarzenia w oktagonach.

Czekają nas m.in. gale KSW 65 (z Soldiciem i Khalidovem) oraz UFC z walką Gamrota

Koniecznie sprawdź nasz PEWNY ZAKŁAD i ubezpiecz kupon.

1. Dołącz do promocji klikając przycisk “DOŁĄCZ” na stronie i postaw kupon z min. 4 zdarzeniami na MMA

2. Jeżeli jedno wydarzenie na kuponie będzie rozliczone jako przegrane, otrzymasz zwrot postawionej stawki w bonusie do 40 zł.

Promocja trwa do dnia 19.12.2021 r. do godz. 23:59.

Pełny regulamin jest dostępny na https://www.betclic.pl/promocja/pewnyzaklad-ch8208

Nie masz konta w Betclic, załóż je klikając w baner i zagraj swój pierwszy kupon całkowicie bez ryzyka z naszym kodem: FORUMVIP
980x100.jpg

M 3K

morgo

Użytkownik
Albo u mnie jest jakiś problem albo u bukmachera , niby fajnie promka jest ale ja sie pytam gdzie jest ten przycisk dołącz? Od kilku godzin odświeżam włączam przez apke i inne strony i po wejściu w promocje dalej nie widzę tego przycisku żeby zapisać się na ten ewentualny zwrot... Ktoś ma podobnie czy to u mnie tylko leży problem?

M 3K

morgo

Użytkownik
I właśnie dzisiaj pojawił się ten o to magiczny przycisk dołącz , gdzie już oferta praktycznie zerowa i szanse na wykorzystanie tej promocji zerowe . Jednym słowem żałosne

Do góry Bottom