>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic - polecający miesiąca

S 0

samu3lll

Użytkownik
Cześć, uczestniczyłem w programie Betclica i miałem zamiar go wygrać. Do czasu było wszystko w porządku i prowadziłem w rankingu, jednak 29 czerwca zostałem wyprzedzony i specjalnie zapytałem supportu czy warto jeszcze walczyć, czyli
Napisałeś do nas 29/06/2011 o 20:13.
Witam. Do kiedy moi poleceni mogą zrobić obrót by być liczonymi jeszcze w czerwcu?

Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujemy, iż by poleceniu byli zaliczeni do promocji czerwcowej muszą spełnić warunki w bieżącym miesiącu do jego końca do godziny 23.59.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.
Więc 30 czerwca poleciłem jeszcze kilkunastu ludzi tak by wygrać w konkursie. Wszyscy spełnili warunek tego samego dnia. Zadowolony czekałem na wynik. Jak się jednak okazało moi poleceni z 30 czerwca zostali przyznani mi na lipiec!

Wiele wiadomości do supportu aż w końcu dostałem odpowiedź
Uprzejmie infromujemy, iż po weryfikacji kont poleconych przez Ciebie graczy nie stwierdzono nieprawidłowości.
Złożone zakłady zostały prawidłowo rozliczone i zaliczone do rankingu za lipiec.
Pragniemy poinformować, iż w rankingu brana jest pod uwagę data rozliczenia zakładu, a nie jego złożenia.
Pozdrawiam,
Tomasz,
Biuro Obsługi Klienta.
Jakoś wcześniej mój znajomy postawił zakłady na 10 dni do przodu a i tak został dodany do rankignu następnego dnia, czyli przed rozliczeniem zakładów, wystarczy że spełnił warunek.
W regulaminie nawet jest napisane
&quot;Dopisanie osoby spełniającej warunki nastąpi po 24 godzinach o zawarcia ostatniego zakładu.&quot;
Czyli od zawarcia a nie od rozliczenia.
Nawiązując do pierwszej odpowiedzi, konkurs jest do dnia ostatniego bieżącego miesiąca do godz 23:59.
Co mogę w tym przypadku zrobić?

Do góry Bottom