Cześć, uczestniczyłem w programie Betclica i miałem zamiar go wygrać. Do czasu było wszystko w porządku i prowadziłem w rankingu, jednak 29 czerwca zostałem wyprzedzony i specjalnie zapytałem supportu czy warto jeszcze walczyć, czyli
Wiele wiadomości do supportu aż w końcu dostałem odpowiedź
W regulaminie nawet jest napisane
Nawiązując do pierwszej odpowiedzi, konkurs jest do dnia ostatniego bieżącego miesiąca do godz 23:59.
Co mogę w tym przypadku zrobić?
Więc 30 czerwca poleciłem jeszcze kilkunastu ludzi tak by wygrać w konkursie. Wszyscy spełnili warunek tego samego dnia. Zadowolony czekałem na wynik. Jak się jednak okazało moi poleceni z 30 czerwca zostali przyznani mi na lipiec!Napisałeś do nas 29/06/2011 o 20:13.
Witam. Do kiedy moi poleceni mogą zrobić obrót by być liczonymi jeszcze w czerwcu?
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujemy, iż by poleceniu byli zaliczeni do promocji czerwcowej muszą spełnić warunki w bieżącym miesiącu do jego końca do godziny 23.59.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.
Wiele wiadomości do supportu aż w końcu dostałem odpowiedź
Jakoś wcześniej mój znajomy postawił zakłady na 10 dni do przodu a i tak został dodany do rankignu następnego dnia, czyli przed rozliczeniem zakładów, wystarczy że spełnił warunek.Uprzejmie infromujemy, iż po weryfikacji kont poleconych przez Ciebie graczy nie stwierdzono nieprawidłowości.
Złożone zakłady zostały prawidłowo rozliczone i zaliczone do rankingu za lipiec.
Pragniemy poinformować, iż w rankingu brana jest pod uwagę data rozliczenia zakładu, a nie jego złożenia.
Pozdrawiam,
Tomasz,
Biuro Obsługi Klienta.
W regulaminie nawet jest napisane
Czyli od zawarcia a nie od rozliczenia."Dopisanie osoby spełniającej warunki nastąpi po 24 godzinach o zawarcia ostatniego zakładu."
Nawiązując do pierwszej odpowiedzi, konkurs jest do dnia ostatniego bieżącego miesiąca do godz 23:59.
Co mogę w tym przypadku zrobić?