>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclic mobile - błąd aplikacji

V 0

vajter

Użytkownik
Witam Szanownych forumowiczów,
postawiłem z aplikacji betclica na androida zakład live na tenis i został mi on zatwierdzony 2 razy. Pisałem do supportu live i pani powiedziała mi że zakład został puszczony 55 sekund po pierwszym zakładzie i że to nie może być wina systemu, ale nie zmienia to faktu że to nie ja go puściłem. Został zatwierdzony wbrew mojej wiedzy i woli. Raz wpisałem w okienko kwotę zakładu i raz go zatwierdziłem, a tu nagle patrzę że został on przyjęty 2 razy.
Zgłosiłem już reklamację i czekam na werdykt.
Czy ktoś z Was miał może już podobną sytuację, bo domyślam się że jest to błąd aplikacji i każdemu kto z niej regularnie korzysta mogło się to zdarzyć? Jakie są szanse, że odzyskam kwotę stawki z tego błędnie puszczonego zakładu? Jakie kroki byście poczynili w mojej sytuacji?
Najgorsze jest to, że nie mam jak udowodnić, że to nie jest celowe naciągniecie bukmachera na zwrot stawki, a pewnie tak oni to postrzegają :;/:

M 44

mazitbg

Użytkownik
Na te aplikacje mobilne trzeba uważać i nie wciskać nic dwa razy nawet jak nie idzie. Najlepiej wtedy cofnąć lub odświeżyć, sprawdzić stan konta itd. Ja już kiedyś przez aplikację mobilną bwina popłynąłem na parę stówek nawet nie będąc tego za bardzo świadomym, ale jakby było w druga stronę... ;) Co do twojej sprawy konkretnie, to ciężko będzie coś zrobić, próbuj z nimi pisać, może jakimś cudem coś uzyskasz.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Na te aplikacje mobilne trzeba uważać i nie wciskać nic dwa razy nawet jak nie idzie. Najlepiej wtedy cofnąć lub odświeżyć, sprawdzić stan konta itd. Ja już kiedyś przez aplikację mobilną bwina popłynąłem na parę stówek nawet nie będąc tego za bardzo świadomym, ale jakby było w druga stronę... ;) Co do twojej sprawy konkretnie, to ciężko będzie coś zrobić, próbuj z nimi pisać, może jakimś cudem coś uzyskasz.
Dobrze powiedziane. Ja kiedyś miałem problem z zakładami live unibet ta ich platforma do zakładów ciągle się wieszała puściłem zakład nie przyjęło potem kolejny raz klikam 2 razy przyjęło. U supportu nic nie wskórałem więc taki z tego wniosek aby grać u poważnych buków i nie bawić się w żadne wersje mobilne.

V 0

vajter

Użytkownik
Tak też podejrzewałem, że pieniądze przepadły definitywnie. Całe szczęście w moim przypadku nie były to jakieś wielkie sumy, ale zdenerwował mnie sam fakt, że w ten sam sposób mógłbym stracić równie dobrze tysiące, bo i za takie kwoty zdarzało mi się już grać.
Uważam, że to spory problem i powinien zostać jakoś nagłośniony, bo jestem pewien, że jest mnóstwo przypadków takich jak ten mój.

domel206 802

domel206

Użytkownik
a ja własnie miałem sytuację kiedy to na LIVE oglądam mecz djoko z cilicem i był stan 0:40 dla djoko przy serwisie chorwata a na Betclicu nadal można było postawić na przelamanie cilica kiedy to djoko wygrywal juz 40:0 po kursie 2.80 więc na 90% było pewne ze przelamie postanowilem ze postawie bo najprawdopodobniej będzie zwrot. jak sie okazało nie bylo zwrotu a ja dostalem pieniądze tak naprawdę za darmo bo znalem juz praktycznie wynik tego gema ????

Do góry Bottom