>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

BetChronicle "BET 50 GET 50"

R 0

rafal86-86

Użytkownik
Witam ostatnio korzystałem z w/w promocji. Więcej informacji na stronie:
http://www.betchronicle.com/UI/Default.aspx?Register=true --&gt; Pormotional Terms and Conditions

Początkowo myślałem, że to zwykła promocja typu FREEBET, gdzie po ewentualnej wygranej z freebeta stawka nie jest zwracana. Jednak tu było inaczej: postawiłem zakład używając FREEBETa, zakład okazał się wygrany, na koncie gracza pojawiła się cała suma wygranej (czyli bez odliczenia stawki). Chcąc wypłacić, nie mogłem wypłacić całej sumy, moglem tylko to co powyżej wartości FREEBETa. Wczoraj znów postawiłem zakład za FREEBETa i znów się okazał wygrany i znów mam taką samą sytuację odnośnie wypłaty.

Czy ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi? Może ktoś korzystał już z tej promocji? Bo głównie mi chodzi o to jak mam traktować wartość &quot;darmowego zakładu&quot;, czy zastanie mi kiedyś odjęta z konta gracza czy też po wyrobieniu jakiegoś obrotu zostanie i stanie się wypłacalna?

zomber 9

zomber

Użytkownik
postawiłem zakład używając FREEBETa, zakład okazał się wygrany, na koncie gracza pojawiła się cała suma wygranej (czyli bez odliczenia stawki). Chcąc wypłacić, nie mogłem wypłacić całej sumy, moglem tylko to co powyżej wartości FREEBETa. Wczoraj znów postawiłem zakład za FREEBETa i znów się okazał wygrany i znów mam taką samą sytuację odnośnie wypłaty.
z tego wychodzi że coś wypłaciłeś
jak będziesz miał kasę na koncie to daj znać
czy są wypłacalni

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Chciałem wpłacić tam pieniądze, ale nie akceptują kart debetowych spoza wysp, czyli karta mbanku z delfinkiem nie idzie.

R 0

rafal86-86

Użytkownik
mi zaakceptowali kartę z Inteligo

teraz zmieniam temat, bo dostałem info o promocji na LM i chciałbym żeby ktoś mi wyjaśnił jedną rzecz. To screen maila z info o promocji:

wszystko ok, rozumiem, że jest zwrot stawki, ale o co chodzi z tym &quot;2-2&quot; w ogóle tego nie rozumiem. czy jak będzie 2-2 w meczu to będzie zwrot czy jeżeli spotkanie okaże się przegrane? w warunkach promocji nie ma o tym napisane, więc nie wiem.

Do góry Bottom