>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

BetAndWin czy bwin?

drago 108

drago

Użytkownik
Co się stało dzisiaj wchodze na stronke BAW i patrzę a tam bwin :/ Czy ktos wie czemu zmienili BetAndWin na bwin ?

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
żeby się więcej reklam na stadionach zmieściło ????

BAW został jednym z większych sponsorów Orange Ekstraklasy - na każdym stadionie, na bandach były reklamy + te ścianki do wywiadów - też logo widoczne

na Lidze Światowej też byli &quot;obecni&quot;

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
betandwin poszedł na skróty i nazywa się od dzisiaj bwin. Teraz dostaniesz się jeszcze szybciej do świata rozrywki, emocji i wielu nowych promocji

???? ????

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
poszli na to ze wzgledu na nasze dobro ????
jak ktos ma modem to moze szybciej wpisac, za co dziekujemy bwin ????
bwin - be winner :p

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Dla mnie Bwin czy betandwin to i tak największy na świecie skur******* intenetowy i tyle, a wiecie czemu to poczytajcie jak nabijają ludzi w butelkę :!: :!:

gunman 0

gunman

Użytkownik
Krzysztof o co ci biega ja tam jakoś gram prawie roczek jak narazie jestem na plusie z wypłatami nie ma problemu.na koncie są po kilku minutach tylko mogliby troszke kursy na nhl zwiększyć :]

bociek 0

bociek

Użytkownik
No ja dzisiaj wpłaciłem 260zł i po przeczytaniu posta krzysztofa zaczełem troszke dygać o kase :p

A ogólnie wracając do tematu to wole betandwin bo lepiej w ucho wchodzi ;p

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Krzysztof o co ci biega ja tam jakoś gram prawie roczek jak narazie jestem na plusie z wypłatami nie ma problemu.na koncie są po kilku minutach tylko mogliby troszke kursy na nhl zwiększyć :]
Jak Cie dupna kiedys to zrozumiesz ;-)

daimler 14

daimler

Forum VIP
Bwin lepiej brzmi,ale zmiana nazwy nei zmienia opini na temat tego buka. Maja bardzo dużą oferte zakladów na live....
Z tego co wyczytalem z różnych for o tematyce bukmacherskiej to wlasne Bwin najwiecej razy oszukało graczy, bylo najwiecej dziwnych sytuacji i niejasności...
Ja tam nie gram i nie mam zamiaru :wink:

Do góry Bottom