>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betandwin - banda oszustów i decydentów

gusto 695

gusto

Forum VIP
Ostatnio zdarzały się im często pomyłki w zakłądach live. Nagle blokowali kursy i wprowadzali bramki a następnie anulowali je. Ale dzisiaj przeszli samych siebie. W 91 minucie meczu Aston Villa - Man City zablokowali kursy napisali, że jest 1-1, mój kumpel zaczął się cieszyć bo obstawił 1X, ale po niecałej minucie nagle pojawiło się 2-1, ja grałem Aston więc także się ucieszyłem. Jednak radość nie trwała zbyt długo, po kilku minutach wynik wrócił do stanu 0-1. I jak tu się nie wkurwić!!!!!!!!???????? (Sorry za wyrażenie).

banji 13

banji

Forum VIP
Dokładnie, przeżywałem to razem z Gustem, Leman broni mi karniaka i daje awans Arsenalowi do finału, na kuponie zostaje mi Villa 1X, 93 min, wydaje się że najbardziej wiarygodny live , czyli zakłady live na BAWie wskakuje 1-1, no poprostu euforia, za chwile 2-1 , już snujemy plany co by tu wypić, aż nagle stan wraca do 0-1........skr@#%$&amp; :/ BANDA DYCYDENTÓW, OSZUKALI MNIE, I TAK POWIEM!!!! :zy3ou: :zy3ou:

gusto 695

gusto

Forum VIP
Przed rozpoczęciem, ale czy to ważne???? Ogólnie baw ostatnio zawodzi i tyle. Dzisiaj stracił dobrego klienta!!!!

kropek 0

kropek

Użytkownik
wczoraj wprowadzili okolo 12 minuty w meczu barca-cadiz 1-1 ale pozniej anulowali bo bramka chyba ze spalonego była :p

simmin 0

simmin

Użytkownik
Mnie oszukali wczoraj na meczu Barcy z Arsenalem:

Postawilem, że Barca strzeli więcej razy na bramkę niż 7,5 raza (nie było zaznaczone nawet, że chodzi o strzały w światło bramki)...

http://www.arsenal-mania.com/fixtures/5020/Arsenal-v-FC-Barcelona.html

A oni mi z supportu odpisali, że:

8-Ludovic Giuly = 2
10-Ronaldinho = 1
20-Deco = 2
24-Andras Iniesta = 1

No po...ło ich, a Eto&#39;o, a Balletti. No ja tego nie czaję. Ma ktoś jakiś pomysł?

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Mnie oszukali wczoraj na meczu Barcy z Arsenalem:

Postawilem, że Barca strzeli więcej razy na bramkę niż 7,5 raza (nie było zaznaczone nawet, że chodzi o strzały w światło bramki)...

http://www.arsenal-mania.com/fixtures/5020/Arsenal-v-FC-Barcelona.html

A oni mi z supportu odpisali, że:

8-Ludovic Giuly = 2
10-Ronaldinho = 1
20-Deco = 2
24-Andras Iniesta = 1

No po...ło ich, a Eto&#39;o, a Balletti. No ja tego nie czaję. Ma ktoś jakiś pomysł?
A może bramki sie nie liczą :p .... tylko &#39;strzały na bramkę&#39; ..... ale to byłby bezsens naprawde ????

W 2

wislak

Forum VIP
e tam ale oni maja jakies swoje regulaminy wiec jak nie pasuje komus to mowia: wypad
i to jest ich alibi
ten punkt: &quot;bez powodu mozemy zamknąć konto&quot;
to im kurde robi duzo na + :/ a dla userow na -

Do góry Bottom