>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betandwin 16,43

Status
Zamknięty.
sioux 0

sioux

Użytkownik
Znalazlem promocje przed Toba ale, nie chcialem umieszczac, bo cos slyszalem o blokowaniu kont, ja tam sie nie boje :twisted: . Tak czy inaczej dzieki

G 0

garbi

Użytkownik
zablokowali mi po 5krotnym obrocie tego pierwszego bonusa. malymi kursami, ale obrocilem. i dostaje maila ze konto zablokowane bezpowrotnie:

&quot;
Szanowny Graczu!

Pana konto zakładów zostało bezpowrotnie zamknięte przez Dział Bezpieczeństwa.

Upoważnia nas do tego nastepujący punkt naszego regulaminu, który zaakceptował Pan podczas rejestracji:

&quot;ODPOWIEDZIALNOŚĆ CYWILNA/PRZETWARZANIE DANYCH
4. Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie BAW International Ltd., bez podawania przyczyn.&quot;

Informujemy jednocześnie, iż na podstawie następującego punktu regulaminu, nie jest Pan/Pani uprawniona do dokonania wypłaty z konta.

&quot;W przypadku podejrzeń o manipulację lub oszustwo oraz w przypadku naruszenia warunków handlowych, a w szczególności wielokrotnego równoczesnego uczestnictwa w grach oraz wielokrotnego otwierania kont, spółka może wykluczyć danego użytkownika z dalszych zakładów lub z udziału w dalszych grach. W takim przypadku spółka wypłaci wykluczonemu klientowi kwotę będącą równowartością stanu jego konta – z potrąceniem 10% opłaty manipulacyjnej – pod warunkiem, że kwota z konta została uzyskana zgodnie z przepisami. Darmowo przyznana kwota na koncie lub wygrana uzyskana za pomocą darmowej stawki, które zostały uzyskane niezgodnie z przepisami, przepadają w całości.&quot;
Z poważaniem,

Support Team z betandwin
Encoding: UTF-8
&quot;

P 0

piotrek198321

Użytkownik
U mnie wszystko jest OK. Konto działa, w dodatku za bonus puściłem już kupon.
Nie wiem dlaczego jednym blokują konto a innym nie. Kwestia skorzystania z bonusa zależy od Was. Do niczego nie namawiam.

D 0

darek

Forum VIP
@Garbi - Z tego wynika, że masz kilka kont czy też kilka razy kożystałeś ztego bonusa. Czy to prawda?

G 0

garbi

Użytkownik
Szanowny panie!

Informujemy, że członkowie rodziny mogą zarejestrować się i prowadzić grę, korzystając z tego samego adresu IP.

Przypominamy jednak, że posiadanie więcej niż jednego konta zakładów lub gra za pomocą różnych kont zakładów jest zabronione i grozi całkowitym wykluczeniem z serwisu. Oto odpowiedni punkt regulaminu.

1. Każdy gracz może posiadać tylko jedno konto. Zarejestrowanym graczom zabrania się dokonywania ponownej rejestracji podając inne nazwisko lub inny adres e-mail. W przypadku działania niezgodnego z powyższym postanowieniem spółka ma prawo do unieważnienia wniesionych zakładów oraz do anulowania zaksięgowanej darmowej stawki na koncie. W przypadku darmowych bonusów lub darmowych kodów na potrzeby zakładów każdy gracz może zrealizować na jedną akcję promocyjną tylko jeden darmowy bonus lub jeden darmowy kod.

2. W przypadku podejrzeń o manipulację lub oszustwo oraz w przypadku naruszenia warunków handlowych, a w szczególności wielokrotnego równoczesnego uczestnictwa w grach oraz wielokrotnego otwierania kont, spółka może wykluczyć danego użytkownika z dalszych zakładów lub z udziału w dalszych grach. W takim przypadku spółka wypłaci wykluczonemu klientowi kwotę będącą równowartością stanu jego konta – z potrąceniem 10% opłaty manipulacyjnej – pod warunkiem, że kwota z konta została uzyskana zgodnie z przepisami. Darmowo przyznana kwota na koncie lub wygrana uzyskana za pomocą darmowej stawki, które zostały uzyskane niezgodnie z przepisami, przepadają w całości. Klientom przenoszącym się z innej platformy do spółki zalicza się wniesienie pierwszego zakładu, względnie udział w pierwszej grze jako rejestrację i upoważnienie do przeniesienia istniejących należności z poprzedniej platformy.

Z poważaniem,

Support Team z betandwin
Encoding: UTF-8

dostalem jeszcze takiego maila. moja mama ma tez konto, ale gramy na osobnych

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ja tey dziekuje :wink:
poZDro

P.S Moim ydniaem to wlasnie chodyi o te pare kont na jedon IP.Albo patrya jesli ktos gra maxzmalnie po malych kursach i juz obrocil to go hamsko blokuja.

picia 13

picia

Użytkownik
Poszedł e-mail do supportu BAW w sprawie bonu ok. 30 zł - możliwe, że dziś się dowiemy czy wszystkie konta z tym bonem będą blokowane :wink:

D 319

defox

Użytkownik
To w końcu mozna aktywować ten bon czy nie? Może nie mozna brac udzialu w 2 promocjach np. 1 ze na start 20 zl i teraz ten bon?

gusto 695

gusto

Forum VIP
Zaryzykowałem 16.43 na koncie. Gdy wpisywałem prawdziwe dane to nie działało, gdy wpisałem głupoty zadziałało. Nie można nie spróbować. Dzięki :p

gusto 695

gusto

Forum VIP
Wydaje mi się, że konta blokują tym, którzy nigdy nie wpłacili żadnej kasy na baw i obracali zbyt małymi kursami. Ale mogę się mylić oczywiście :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom