>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

BET4u24

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Wystarczy się zarejestrować.
Przychodzi mail weryfikacyjny? Bo wchodziłem w depozyt MB to jest napisane, że dla zweryfikowanych użytkowników

R 125

roger12

Użytkownik
z tego co wiem to trzeba wpłacić żeby móc wypłacić pieniądze z bonusa
nom pierwsze trzeba chyba wpłacić kasę by wypłacić i chyba trzeba obrócić już widziałem na jednym z czatów sportowych live******* że ktoś spamował że niby dają 5e dla nowych i żeby się zarejestrował z refa oj co Polacy by zrobili dla paru groszy ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
I tak za chwile będzie koniec tej kiepskiej promocji, bo zaraz masa ludzi zacznie tworzyć fikcyjne konta,żeby tylko zdobyć kilka dolarów. Już wiem o czym pewna grupa ludzi myśli 0.25 x 100 kont dziennie = 25$/dzień. Oby przyznawali te ćwierć dolara dopiero wtedy jak osoba polecona coś wpłaci, bo znowu wyjdziemy na oszustów.

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
hehe ale nie zrozumcie mnie źle, ja po prostu rzuciłem temat ???? ale przyznacie, ze ofertę mają naprawdę dobrą ???? i chyba nigdzie depozyt nie jest tak niski ????

R 125

roger12

Użytkownik
lol wchodzę na GG a tu 14 wiadomości Siema mam fajną promocje dają 10$ dla nowych bez depozytu i link z refem do tego buka takich 14 wiadomości ehheeh
ci co myślą ze ktoś zaprosi 30 ludzi i nabije mu nie wiem 10$ i odrazu będzie mógł wypłacić to chyba jest naiwny wyczytałem z regulaminy iż osoba polecona oraz kto poleca musi wpłacić depozyt oraz oraz 1 i 2 osoba musi obrócić przynajmniej 15razy kwotę depozytu i bonusu

Do góry Bottom