>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet365

D 2

donnie-darko

Użytkownik
Witam. Mam już konto w bet365 na siebie, gdybym założył drugie, powiedzmy na brata (też +18 osoba), jest możliwość, że dostanę nadal promocję 100% wpłaty? I czy konta nie zostaną zbanowane? Dziękuje za odpowiedź. ;)

N 6

noname88xd

Użytkownik
no to widzisz ja gram w bet365 na swoim koncie i zarówno mój ojciec gra tez z tego samego ip bana nie dostaliśmy obydwoje różne kwoty wypłat bonus też dostał 100 % tylko teraz jak są jakieś bonusy to ja mam 100 % a tata 50 % albo na odwrót ????
_______________________________________________________________________________________
ale tak jak kolega wyżej napisał teoretycznie można mieć jedno konto z jednego ip i itp ???? nie wiem czy jest to przypadek czy co ale nas nic nie miłego z ich strony nie spotkało ???? Ale z twojego postu ewidentnie wynika że chcesz wyłudzić bonus ????

D 2

donnie-darko

Użytkownik
no to widzisz ja gram w bet365 na swoim koncie i zarówno mój ojciec gra tez z tego samego ip bana nie dostaliśmy obydwoje różne kwoty wypłat bonus też dostał 100 % tylko teraz jak są jakieś bonusy to ja mam 100 % a tata 50 % albo na odwrót ????

_______________________________________________________________________________________

ale tak jak kolega wyżej napisał teoretycznie można mieć jedno konto z jednego ip i itp ???? nie wiem czy jest to przypadek czy co ale nas nic nie miłego z ich strony nie spotkało ???? Ale z twojego postu ewidentnie wynika że chcesz wyłudzić bonus ????

Czyli nie mam o co się martwić? Chyba, że może lepiej się skontaktować z bet365? ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
1.6 Klienci mogą otworzyć tylko jedno konto. W przypadku, kiedy rozpoznamy jakiegokolwiek klienta z więcej niż z jednym kontem, zastrzegamy prawo do traktowania takich kont jak jedno połączone.

Tylko to jest w regulaminie, nie ma nic o jednym IP czy jednym koncie na gospodarstwo.

bludek 367

bludek

Użytkownik
W regulaminie promocji już jest:

Jedna oferta na osobę, rodzinę, gospodarstwo domowe, adres e-mail, numer telefonu, ten sam numer formy płatności (np. karta kredytowa lub debetowa, neteller itp.) i dzielony komputer, np. szkoła, biblioteka publiczna i miejsce pracy. Zastrzegamy sobie prawo do wycofania dostępności dowolnej oferty lub wszystkich ofert dla jakiegokolwiek klienta lub grupy klientów. Oferty mają tylko zastosowanie do klientów, którzy złożyli rzeczywisty depozyt w bet365.

Do góry Bottom