>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bet365

D 54

domeltomek

Użytkownik
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum jednak w bukmacherce siedzę już ponad 3 lata. Czas spędzony nad bukmacherką pozwolił mi na wyciągnięcie wniosków i wypracowaniu swojego systemu gry. Gram singlami lub dublami, jakieś większe taśmy pewnie się pojawią ale raczej okazjonalnie ponieważ nie jestem ich zwolennikiem. Ten temat będzie służył (pewnie jak każdy na tym forum) do podawania typów i analizy mojej gry. Mam nadzieje że okaże się pomocny ; )

D 54

domeltomek

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Liga światowa
Mecz: Włochy - Bułgaria (g. 17.15)
Typ: Włochy -1,5 seta
Kurs: @1,50
Stawka: 100 ⛔ (bilans ⛔100)
Bukmacher: bet365
Analiza:
3 kolejka &quot;final eight&quot; w której zmierzy się reprezentacja Włoch oraz Bułgaria. Ogladając wcześniejsze mecze Włochów nie wyobrażam iż ta reprezentacja nie dostanie się do najlepszej czwórki turnieju, zwłasza że po &quot;wpadce&quot; w pierwszym meczu znakomicie wybrneli z opresji i mają los w swoich rękach, ograją dziś Bułgarów i zagraja w półfinale. Patrząc na wczorajszą grę Włochów można było się zachwycać (lub też wkurzać bo przeciez ograli Polskę). Kapitalne rozgranie, dużo gry środkiem a kiedy już Polacy próbowali ten że środek zablokować piłka szła do Zaytseva lub urodzonego we wrocławiu Michała Łaski którzy na pojedynczym bloku nas wypunktowali. Poza tym bardzo dobra zagrywka. Opócz tego widać było że Włosi w ciemno szli blokiem do Kurka czyli mieli Polaków bardzo dobrze rozpisanych, zakładam że dziś to samo zrobią z Sokolovem. Owszem, Żekov jest znakomitym rozgrywającym ale jeżeli nie będzie miał dobrego przyjecia to współpraca z atakującym Trentino nie będzie wyglądała dobrze i pewnie nie raz Bułgarzy oddadzą piłke za darmo a jak kontruje drużyna z półwyspu apenińskiego mieliśmy okazję oglądać wczoraj. Jedynym faktem który mnie martwi jest duża waleczność Bułgarów, sam awans wywalczyli w ostatniej rundzie fazy interkontynentalnej dzielnie walcząc z drużyna Rosji (mam nadzieje że Rosjanie myślami byli już wtedy w Gdańsku), pamietajmy również tie-break kiedy to Polska prowadziła 12-7 i Bułgarzy potrafili wyrównać. Sądzę jednak że mecz zakończy sie zwycięstwem Włochów.

D 54

domeltomek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie B (Brazylia)
Mecz: Portuguesa - Salgueiro (g. 2.00)
Typ: Portuguesa -1,5
Kurs: @1,77
Stawka: 200 ⛔ (Bilans ⛔ 300)
Analiza:
W nocy z piątku na sobote rozegrany zostanie mecz pomiędzy drużyną której w zeszłym sezonie do awansu zabrakło 1 punktu a benjaminkiem zaplecza Brazylijskiej serie A. Przyznam się że nie widziałem obu ekipa w akcji w tym sezonie, sądze jednak że Portuguesa powinna głodko wygrać to spotkanie. Dlaczego? Portuguesa gra niezwylke ofensywnie, w zeszłym sezonie byli druga siła w lidze, w obecny póki co nie mają sobie równych. Gorzej sytuacja wygląda z tyłu, mnóstwo straconych bramek zarówno w tym jak i w zeszłym sezonie. Można odnieść wrażenie że drużyna nic się nie zmieniła. Salgueiro w zeszłym sezonie (serie C) nie okazało sie najlepsze. Awans wywalczyli po szcześliwym zwycięstwie w ćwierćfinale. Dalej drużyna nie zwojowała niczego. Ale to wszystko było, jak jest teraz? Cel mają obrany jasno, utrzymanie. Drużyna ciuła punkty u siebie, na wyjeździe nie dogrywa znaczącej roli chociaż zaskakujący jest bilans, nie bilans punktowy bo na 4 mecze wyjazdowe wywalczyli 2 pkt, lecz w bramkach 1-3. Widać że potrafią się bronić ale czy to wystarczy na ofensywe Portuguesy? Moim zdaniem nie ponieważ nie grali oni z drużyna która celuje w awans, poza tym Portuguesa strzeliła u siebie w 5 meczach aż 19 bramek, oczywiście tracac jak to mają w zwyczaju pokażna liczbe 7 goli. Uważam jednak że po porażce w zeszłej kolejce (ASA 2-0 Portuguesa) drużyna gospodarzy będzie chciała odbić sobie ten mecz i zaaplikuje gościom pare bramek. Nie napisałem jeszcze o formie Portuguesy, ostatnie 5 meczy to 12 pkt, a w bramkach 17 do 7, goście w tym czasie wywalczyli 4 pkt, bilans bramkowy to 4-6.

D 54

domeltomek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Copa America
Mecz: Urugwaj - Chile
Typ: over 2,5
Kurs: @2,10
Stawka: 100 ⛔ (Bilans ⛔ 400)
Analiza:
Mecz zaczyna sie za pare minut więc szybko napiszę. Obie drużyny bazują na ofensywnej grze, ostatnie el.MŚ tylko to potwierdzają. Coż więcej pisać, trzeba grać.

D 54

domeltomek

Użytkownik
Bardzo słaby początek ; (

Dyscyplina: Siatkówka, Liga światowa
Mecz: Polska - Rosja (g. 20.00)
Typ: under 177,5
Kurs: @ 1,85
Stawka: 500 ⛔ (Bilans ⛔900)
Wygrana: 425
Analiza:
Znakomita Rosja, fantastyczna zagrywka, potężny blok (chyba obecnie najlepszy na świecie) i ciekawa gra kombinacyjna w ataku. Cóż jeszcze mają Rosjanie po swojej stronie? przede wszystkim ławke, wczoraj Sborna pokazała że jej gra nie zależy tylko od pierwszej szóstki. Polska szcześliwie awansowała do półfinału, sądze że gdyby Argentyna potrzebowała zwyciestwa mecz zakończyłby się ich zwycięstwem. Wiadomo że faza p-off to zupełnie inne spotkanie, liczy sie tylko dany mecz a to co było idzie w niepamięć. Wątpie jednak że po wczorajszym blisko 3 godzinnym spotkaniu Polacy nawiąża walke z Rosja. Po pierwsze nie mamy zagrywki co przy dobrym przyjeciu Rosjan daje im mnóstwo rozwiązan w ataku. Po drugie mamy kulawy atak, brak Bartmana, Kurek wczoraj zajechany jak pięty Jezusa a jakub Jarosz wczoraj skończył 8 piłek z 24 w ataku. Pozytywem może być Gruszka 3/3, jednak nie grał przeciwko takiemu blokowi jakim dysponują Rosjanie. Myśle że mecz zakończy sie zdecydowanym zwycięstwem Sbornej co pozwoli na &quot;wejście&quot; undera. Przypomne tylko że juz graliśmy jeden mecz po ciężkim 5 setowym meczu i wtedy ulegliśmy Włochom, teraz będzie jeszcze ciężej. Rosja zbliżyła sie poziomem do Brazylii (w obecnej formie są nawet lepsi), a jak ostatnio idzie nam z Brazylią wszyscy wiem, 6 rozegranych spotkań i tylko 2 zdobyte sety!

D 54

domeltomek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Mistrzostwa świata kobiet 2011
Mecz: Niemcy - Japonia (g.20.45)
Typ: Niemcy -1,5
Kurs: @1,92
Stawka: 100 ⛔ (Bilans ⛔1000)
Wygrana: 92
Analiza:
O drużynie Niemieckiej już pisałem, dziewczyny na początku nie zachwycały ale narodowość zobowiązuje (Wszyscy grają a i tak wygrywają Niemcy). Niemki chyba nie poradziły sobie z presją jaka wywierana była na nie w kraju stąd też nieprzekonujące zwycięstwa w pierwszych meczach. Ostatni mecz jednak pokazał że wszystko wróciło na swój tor, znowu grają ofensywnie i pewnie wygrały ostatni mecz. Drużyna Japoni awansowała z drugiego miejsca w swojej grupie przegrywając decydujący mecz z przeciętna reprezentacją Anglii 0-2. Myśle że Niemką uda się wygrać dziś conajmniej dwiema bramkami, dotychczas 3 razy grały na dużych imprezach z Japonkami i ta sztuka im sie udawała.

D 54

domeltomek

Użytkownik
Hmmm no cóż, póki co mogliście zobaczyć jak nie grać. Minus 1000 zł w dwa dni to wynik tragiczny. Lekko ponad połowa budżetu poszła się je... Ale gramy dalej, nie zrażam sie falstartem ; )

D 54

domeltomek

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball, MLB
Mecz: Texas - Oakland (g 2.05)
Typ: Texas -1,5
Kurs: @2,20
Stawka: 200
Wygrana: 240
Analiza:
3 mecz Texasu z Oakland, w Taxasie miota Lewis, w Oakland McCarthy czyli teoretycznie gorszy miotacz niż ten w 2 poprzednich meczach (6-0, 8-5 dla Texasu). Rangersi są 2 siła w swej konferencji jeżeli chodzi o mecz na własnym biosku, 29 zwycięstw i 18 porażek, w runnach 278-242. Oakland to trzecia od końca ekipa &quot;wyjazdowa&quot; 16 zwycięstw i aż 30 porażek (146-175).

D 54

domeltomek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, MLS
Mecz: New York - DC United
Typ: over 2,5
Kurs: @1,70

+

Dyscyplina: Siatkówka, Pan Am Cup Kobiety 2011
Mecz: USA - Kuba
Typ: USA
Kurs: @1,28
Ako: @2,17

Stawka: 200
Wygrana: 235

Niestety nic nie napisze na temat tych dwóch meczy z dwóch powodów, jest późno i jestem zajechany po dzisiejszym dniu, a drugim powodem jest to iż pare osób na tym forum opisało te mecze znacznie lepiej niż ja bym to zrobił. Powodzenia ; )

Do góry Bottom