>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

bet365

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Witam, mam pytanie. Czy jak polecający w bet365 wpisze moje nazwisko bez &quot;ę&quot; (bo wywala mu na czerwono) w formularzu poleceniowym to nie będzie potem żadnych problemów z wypłatą? Bo na koncie w banku mam oczywiście nazwisko z &quot;ę&quot;.
I jeszcze do bonusu 100% to, czyli jak wpłace 100 zl. To żeby dostać bonus muszę obrócić za 100zl (ale nie na raz? i nieważne jaki kurs?) i jak już mi dadzą bonus to znów muszę obrócić ale tym razem 6x200zł po 1.50 minimum?
Aha i jak mam wpisać adres? Bo nie chce mi przyjąć Ulica 96/53 .. to jak mam wpisać? 96 m53 ?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Witam, mam pytanie. Czy jak polecający w bet365 wpisze moje nazwisko bez &quot;ę&quot; (bo wywala mu na czerwono) w formularzu poleceniowym to nie będzie potem żadnych problemów z wypłatą? Bo na koncie w banku mam oczywiście nazwisko z &quot;ę&quot;.

I jeszcze do bonusu 100% to, czyli jak wpłace 100 zl. To żeby dostać bonus muszę obrócić za 100zl (ale nie na raz? i nieważne jaki kurs?) i jak już mi dadzą bonus to znów muszę obrócić ale tym razem 6x200zł po 1.50 minimum?

Aha i jak mam wpisać adres? Bo nie chce mi przyjąć Ulica 96/53 .. to jak mam wpisać? 96 m53 ?
z tym całym &quot;ę&quot; nie będzie problemu . jak wpisujesz swój adres to najpierw ULICA i NUMER DOMU , nic więcej . Aby dostać bonus najpierw musisz postawić swój depozyt (nie musi być odrazu za wszystko , a co do kursu to nie pamiętam jaki tam był) , a potem dostaniesz swój bonus , który obracasz na takich zasadach jak sam podałeś wyżej .
Pozdro.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Hillside (New Media) Limited
PO Box 9
1 Upper Market Square
Hanley
Stoke on Trent
Staffs
ST1 1QA
Wielka Brytania
Wpisuje tak i w Mbanku pisze, że niedozwolone znaki. Usuwałem nawiasy i &quot;-&quot; i dalej nic.... Wiecie ocb? ;/;/

Tak mam wpisane. I co mam wpisać w tytule?? Reszta dobrze? I tak jak wyżej napisałem nie akceptuje mi tego w polu &quot;Nazwa, adres i kraj odbiorcy&quot;.

Do góry Bottom