307 bybejita Użytkownik Maj 7, 2014 #1 Witam mam pytanie jestem nowy z stawianiu w necie, moje pytanie jeśli chce postawić jedynie na wynik końcowy to dobrze mysle muszę zaznaczać "Kursy na mecz" i stwórz swój kupon? i zakładka zwycięstwo? Nie chce nic popieprzyć. ;D
Witam mam pytanie jestem nowy z stawianiu w necie, moje pytanie jeśli chce postawić jedynie na wynik końcowy to dobrze mysle muszę zaznaczać "Kursy na mecz" i stwórz swój kupon? i zakładka zwycięstwo? Nie chce nic popieprzyć. ;D
F 0 fijal Użytkownik Maj 7, 2014 #2 Wybierasz zakładkę wynik końcowy ---> interesujący zakład (1;x;2) ---> po prawej wyskakuje kupon wpisujesz stawkę i wybierasz postaw
Wybierasz zakładkę wynik końcowy ---> interesujący zakład (1;x;2) ---> po prawej wyskakuje kupon wpisujesz stawkę i wybierasz postaw
307 bybejita Użytkownik Maj 7, 2014 #3 A mam pytanie jak to jest z wypłatą jak np wpłaciłem 25 i postawiłem piątke wyszło z tego 300 to moge wypłacić czy musze zagrać za to 300?
A mam pytanie jak to jest z wypłatą jak np wpłaciłem 25 i postawiłem piątke wyszło z tego 300 to moge wypłacić czy musze zagrać za to 300?