>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bet365 - wypłata

L 0

lampard666

Użytkownik
Hej wszystkim. Postanowiłem założyć konto na którymś z bukmacherów internetowych. Tak przeglądając wszystkie plusy i minusy, najbardziej do gustu przypadł mi Bet365. Tylko mam pewien problem. Jeżeli będę chciał wypłacić pieniądze, to trzeba okazywać jakiś dokument. Możecie jakoś jaśniej przedstawić tę procedurę? Pzdr

A 861

amigo007

Użytkownik
Skan dowodu osobistego powinien wystarczyć. Czasem żądają jeszcze jeden dokument np. paszport bądź prawo jazdy oraz jakiś rachunek wystawiony na ciebie (prąd, telefon). Jednak w większości przypadków wystarcza sam dowód osobisty.

Otrzymane punkty reputacji: +11
L 0

lampard666

Użytkownik
A jeszcze jedno pytanie mam. Jakiego buka byście mi polecili, jeżeli najchętniej typuje kosza i tenis, mile widziany live. Tylko, żeby nie było jakichś mega problemów z wpłatami i wypłatami bo to jest ogromny minut w moim przypadku.

tomzo22 1

tomzo22

Użytkownik
Najlepszym bukiem jeżeli chodzi o tenis i kosz jest bet365.com. Mnóstwo gier na live. Żadnych problemów z wypłatami i wpłatami.Gorąco Polecam

Jeżeli pomogłem kliknij na dzięki

Do góry Bottom