>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet365 wygrana a podatki

M 0

maciejasty26

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące zakładów bukmacherskich . Obecnie gram w zakładach zarejestrowanych na Gibraltarze (BET365) . Nie są uznani w Polsce ale Unia Europejska je uznaje . Chciałem się zapytać jak mam odprowadzić podatek od ewentualnej wygranej ? Bo nie chcę zatajać dochodów . Czy wystarczy że w PIT wpiszę dochód dodatkowy w odpowiednie miejsce ? Nie chciałbym mieć problemów z US .

B 30

banglard00

Użytkownik
W Polsce granie na bet365 jest nielegalne wg polskiego prawa i nie da sie tego opodatkowac. Po prostu wyplacaj skrillem albo netellerem i nikomu sie nie chwal ze wygrywasz i tyle.

firel 142

firel

Użytkownik
Mam pytanie dotyczące zakładów bukmacherskich . Obecnie gram w zakładach zarejestrowanych na Gibraltarze (BET365) . Nie są uznani w Polsce ale Unia Europejska je uznaje . Chciałem się zapytać jak mam odprowadzić podatek od ewentualnej wygranej ? Bo nie chcę zatajać dochodów . Czy wystarczy że w PIT wpiszę dochód dodatkowy w odpowiednie miejsce ? Nie chciałbym mieć problemów z US .
Grasz nielegalnie, twój dochód pochodzi z nielegalnego źródła, chcesz go opodatkować.
Gdybyś sprzedawał heroine, zysk z niej też chciałbyś opodatkować? ???? :grin::grin::grin:

S 7

szpicer

Użytkownik
A w jaki sposób skrill chroni nas przed &quot;wpadką&quot;?
Masz konto na skrillu, wyrabiasz sobie do niego kartę, przelewasz kasę od bukmachera i korzystasz &quot;normalnie&quot; z karty płatniczej, płacisz w sklepie, wypłacasz z bankomatu. Skrill nie jest bankiem, nie jest zarejestrowany jako bank, nie ma i nie będzie miał siedziby w PL. Jest zwykłą firmą świadczącą usługi finansowe nastawioną wyłącznie na zysk. A jaka firma udostępnia dane klientów jakimś urzędasom z obcego państwa?

Do góry Bottom