>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet365 skrill moneybookers etc

M 4

misiaczek

Użytkownik
Witam.

chce zlozyc depozyt w bet365 w tym celu zalozylem sobie konto na moneybookers i teraz interesuje mnie, na czym dokladnie polega ta wplata. Jako metode platnosci powinienem wybrac skrill (moneybookers) czy np. mbank via skrill (moneybookers). Mbank to moj bank. Chcialbym dokonywac szybkich przelewow, moglby mi to ktos jakos w latwy i szybki sposob wytlumaczyc?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Wiem ze w bwinie mozliwe sa wplaty i wyplaty na inne konto MB (innego maila) niz zarejestrowany poczatkowo. W bet rowniez mozna tak ?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
mbank via skrill (moneybookers).
Wybierz to, wtedy nie będziesz musiał płacić bodajże 0.9% prowizja dla moneybookers za przelew z banku na konto moneybookers.

Jak to wszystko się odbywa? Wybierasz tą metodę, wpisujesz kwotę i swoje hasło bet365, zatwierdzasz to. Następnei zostajesz przeniesiony na stronę mbanku, logujesz się i wyskakuje ci gotowy formularz przelewu, tylko go zatwierdzasz po czym dostajesz sms z kodem potwierdzającym - przepisujesz go i znowu potwierdzasz. Potem zostajesz być może przeniesiony na stronę moneybookers, a być może nie (tego już nie pamiętam), a potem kasa ląduje u bet365 na twoim koncie.

Wszystko dzieje się niejako automatycznie jesteś prowadzony za rękę, nawet dziecko poradziłoby sobie z tym także nie martw się ???? . Ewentualnie wpłać na początku minimalną kwotę, by zobaczyć jak to wszystko działa, a potem dopiero wpłacisz kwotę pożądaną przez siebie.

W bet rowniez mozna tak ?
Na 99% nie.

Do góry Bottom