>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bet365 opłacalny?

G 52

grekuu

Użytkownik
Witam otóż chce zacząć grać online czytałem i jedni piszą że jest to opłacalne drudzy nie więc jak to jest ?

teraz sobie tak spojrzałem ba tenisa jakiś daniel Evans gra z jakimś człowieczkiem
i kursy że wygra gema do sera są po 50 ? ???? lol

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Po pierwsze jest to &quot;Bet365&quot;, a po drugie &quot;zera&quot; ;)

Oczywiście, że opłacalne - znaczy pojęcie względne. Masz większą ofertę niż u ziemniaków. Dodatkowo nie tracisz na podatku i marży, soo....

chvast 396

chvast

Użytkownik
Jest bardziej opłacalne niż w buku stacjonarnym, ale tobie radzę przestudiować dział dla początkujących, poczytać analizy innych bo na razie to widzę, że raczkujesz w temacie ;)

G 52

grekuu

Użytkownik
hmm no ale tak patrze na tenis teraz tak jak mówiłem jak ktoś miał pieniądze i postawił chodź 10 zł na tego daniela że wygra do zera gema to wyciągnął ładną sumkę bo kurs był 50 ????
raczkuje no na nowo się wkręcam tak można by to powiedzieć ????
nie ma to jak wkręcić się znowu w Bukmacherkę ???? ) po 6 latach ???? )

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Jak dobrze typujesz to jest opłacalne. Jeśli źle to nie jest opłacalne.

Co z tego że ja Ci powiem że zarabiam regularnie na bukmacherce, jak po mnie 2 osoby napiszą że nie zarabiają...

G 52

grekuu

Użytkownik
już wiem gdzie jest myk w tych tenisowych gemach ???? ) nie jest to tak wcale na żywo ???? ) gemy się obstawia jeden do przodu ???? )

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
już wiem gdzie jest myk w tych tenisowych gemach ???? ) nie jest to tak wcale na żywo ???? ) gemy się obstawia jeden do przodu ???? )
Żaden myk. Wszystko masz dokładnie opisane na stronie bukmachera.

Radzę na przyszłość lepiej patrzeć na dostępne zakłady, a już tym bardziej przy stawianiu.

Do góry Bottom