>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bet365 mobile a statystyki

J 0

jankosky

Użytkownik
Witam,
Od dzisiaj zacząłem przygodę z bet 365 w wersji mobilnej, jednak nie mogę dojść do tego gdzie znajdują się statystyki (analizy) danego meczu. Jeśli mam jakieś spotkanie ( zdarzenie) to mogę jedynie rozwinąć okienko z większą liczbą zakładów do tego spotkania. W wersji normalnej, czyli internetowej przy zdarzeniu znajduję się ikonka &quot;wykresu słupkowego&quot;. Po jego kliknięciu wyskakuję okienko z analizami i statystykami drużyn które biorą udział w tym konkretnym zdarzeniu. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki

W 3

wrona87

Użytkownik
Przesuń ekran w prawo/lewo.
Dodatkowo na tym ekranie pod wynikiem jak klikniesz na prostokąt z trzema kreskami to widzisz przebieg meczu.

J 0

jankosky

Użytkownik
Mógłbyś mi to bardziej wytłumaczyć ? Kiedy przesuwam ekran w lewo to przechodzi mi do poprzedniej strony, a gdy w prawo to do następnej.... Do tego przycisku pod wynikiem meczu doszedłem jednak nie chodzi mi o statystykę meczu, a o statystykę druzyn w nim występujących ( ostatnie spotkania, strzelone bramki, pozycja w lidze).

J 0

jankosky

Użytkownik
To dziwne, że wersja mobilna jest taka &quot;odchudzona&quot;. Będę musiał posiłkować się na podstawie statystyk z innych stron, jednak na komórce jest to co najmniej nie wygodne ...

Do góry Bottom