>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet365 mnie oszukał

M 0

marius09

Użytkownik
Cześć
Koleżanki i Koledzy wielka prośba o podpowiedź jak walczyć z tak jawnym oszustem. Dzisiaj zagrałem w Bet365 mecz Pucharu Grecji na opcję poniżej 2,5 gola pomiędzy Pao Rouf v Diagoras. W momencie przyjmowania zakładu kurs wynosił 2,35. Nagle po meczu oni mi przysyłają maila, że zakład rozliczą po kursie 1,44. Napisałem do supportu ale jak znam życie to nic nie da. Jest jakaś organizacja, jakiś nadzór, który jest nad tymi bukmacherami, który może pomóc oszukanemu klientowi?
Pozdrawiam

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
No, parodii &#39;najlepszego&#39; buka ciąg dalszy.
Kolego nie masz na co liczyć, na tym forum było mnóstwo takich problemów, praktycznie na każdym kroku i przejrzyście identycznych jak Twój. To w tym pseudo buku normalne, a że mają oni jakiś tam punkt w regulaminie to nic nie zdziałasz.
Już przeczytałem wstęp i zabrałem się do odpisania. Wielu z naszych kumpli chciało z tym walczyć ale nic im nie zrobisz.

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Przedmówca ma racje... U nich zmiana kursów po ostatnim gwizdku to codzienność(ciesz się, że Ci nie rozliczyli po 1.0-&gt; bo lubią tak również załatwiać takie sprawy)...

M 0

marius09

Użytkownik
Dzięki za ostrzeżenia ale mam czas więc nawet jak nie wywalczę nic to narobię trochę syfu. W tym celu poproszę o podpowiedź. Czy są jakieś instytucje, które nadzorują prace bukmacherów internetowych w tym bet365?
Co z tego, że oni mają taki zapis w regulaminie jak jest on jawnie krzywdzący dla klienta bo tak naprawdę ponosisz ryzyko i nie masz możliwości oszacowania tego ryzyka bo każdy wygrany zakład mogą tak potraktować.
W Polsce nie wiem jak to w końcu jest z legalnością działania tych buków internetowych ale to się dowiem. Na pewno tak tego nie zostawię nawet jak nie wywalczę to napsuję im trochę krwi.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Z mojej strony nie chcę rozniecać żadnej kłótni czy coś w ten deseń chcę tylko dodać kilka słów ode mnie.
Wg mnie wydaję mi się że to był zwykły błąd patrząc na kursy u innych buków na un 2.5 oscylował on w granicach 1.5 a ov 2.5 w granicach 2.3 więc bet365 zwyczajnie się pomylił a Ty chciałeś to zwyczajnie wykorzystać ????
To tyle ???? oczywiście życzę Ci powodzenia w walce o swoje bo z 1 strony masz rację jak Ty się pomylisz to nikt Ci kasy nie zwróci a niestety oni &quot;mogą&quot; się pomylić i później kombinować... ale tak to już jest :|

M 0

marius09

Użytkownik
Zgadza się błąd to błąd każdemu może się zdarzyć ale za swoje błędy się płaci prawda? Więc czemu ma być tutaj inaczej. Walczę.
Stawiałem konkretną sumę licząc swoje ryzyko i w zamian oczekiwałem konkretnej kwoty zwrotu. Zakład został przyjęty, system to umożliwił zatem sorry błąd to płacę.

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
b365 lubi takie numery. Ja często gram na jakiś zapadłych rynkach, bo nie ma innych gier o danej godzinie i często mam po skończeniu meczu informacje że zakład został anulowany bo wynik był znany w momencie obstawiania zakładu ???? Oczywiście zawsze grałem PRZED meczem, ale jakimś cudem ponoć wynik już wtedy był znany. Anulują oczywiście jak bym wygrał tylko :p Teraz staram się kase stamtąd zabrać to weryfikacji KYC nie mogę przejść, bo oni ponoć &quot;próbują&quot; się do mnie dodzwonić. Napisałem im, że mam telefon 24/h przy sobie i nie dzwonili, ale coś czuje, że nie wyciągne tej kasy. Tym bardziej, że miałem czelność obrócić bonusem i nie stracić kasy...

M 0

marius09

Użytkownik
Dobra to teraz mogę już napisać jak sprawa się zakończyła. Napisałem do supportu angielskiego mniej więcej w takich wydźwięku, że to nie jest mój problem, iż się pomylili itd i zgłaszam sprawę do nadzoru. Oddali pieniądze w bonusie. Oczywiście nie było problemu z obrotem.

wowu17 7

wowu17

Użytkownik
Dzis spotkalo mnie to samo, rozliczyli mi wygrany po kursie 2,05 na 1,22. Co najlepsze ze byly dwa wygrane zakldy, to samo spotkanie i jeden normlanie, drugi walek, wyklocilem sie na bonus opiewajacy na ukradziona roznice, po grozbach skargi do organu wydajcego licencje. Zaznacze ze gram tam kolo 7 lat.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Ale mi się wydaje, że Wy mówicie o zakładach live. Bo bet365 czasami zaśnie zostawi kursy - idzie obstawić a wynik jest inny. Wtedy robią takie numery i słusznie, bo dlaczego nie?
W innych przypadkach nie miałem żadnych korekt kursów. I wbrew temu wszystkiemu co tutaj ludzie piszą to jest to jeden z lepszych buków.

Do góry Bottom