>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

bet365-min. wypłata

matfat 8

matfat

Użytkownik
witam. wplacilem 20 zł na bet365 przez paysafecard. dorobilem się 200zł i chciałbym je wypłacić. Mam parę pytań. 1. Jaką metodą mogę wypłacić kasę? 2. Jaka jest min. kwota wypłata dla tej metody? Słyszałem, że 400 zł, a tu pisze, że 50. To jak w końcu? //help.bet365.com/home/mainpage.asp[/url] 3. Czy mógłbym wpłacić przez skrilla 20 zł, tylko po to, by wypłacić te 200zł?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
po wpłacie przez psc jedyna metoda wypłaty to przelew bankowy. min wypłata była 400 ale w ostatnim czasie podobno obniżyli do 200zł. wpłata teraz z mb żeby wypłacić na mb całość nic Ci nie da.

P 19

peterka_pl

Użytkownik
mozna zmieniac metode nawet kilka razy dziennie, liczy sie ostatnia wplata - ja bynajmniej tak mialem. w ciagu 1 dnia 3razy zmienilem ale oczywiscie musi to wygladac tak mniej wiecej:
wplata karta - wyplata bank
ale ja potrzebuje np na MB:
wplata x zl z MB - potem juz mam wyplata na MB dostepna
a ze chcialem nastepne juz do banku to drobna wplata karta i juz kasa wedruje z wyplat do banku.
dodam ze robilem tak w zeszlym tygodniu.Aha i wyplacalem wiecej niz wplacilem przez dany system platnosci.
kiedys wiem ze niemozna bylo tak robic bo obliczali to procentowo i wyplaty byly dzielone - rozmawialem z kobietkami na live chat w tej sprawie, teraz jednak widze ze chyba ulepszyli lub lepsze slowo udogodnili graczom lepszy przeplyw gotowki.

Do góry Bottom