>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet365 kilka pytań

bobo7 0

bobo7

Użytkownik
Witam
Chciałbym założyć konto w bet365.Jak wygląda sytuacja z przelewaniem z polskiego banku ile idzie i jakie są opłaty ? Czy lepiej z konta bankowego na MB a potem a konto u buka ? Aha jeszcze jedna sprawa czy MB robi weryfikację przed przelewem na konto bankowe, jeśli tak to jak długo to trwa ? Mam obecnie konto w Banku Spółdzielczym i nie wiem czy nie lepiej założyć jakieś inne co polecacie ?
Z góry dzięki za wszelką pomoc
Pozdrawiam

jedrula 47,5K

jedrula

Użytkownik
Witam
Chciałbym założyć konto w bet365.Jak wygląda sytuacja z przelewaniem z polskiego banku ile idzie i jakie są opłaty ? Czy lepiej z konta bankowego na MB a potem a konto u buka ? Aha jeszcze jedna sprawa czy MB robi weryfikację przed przelewem na konto bankowe, jeśli tak to jak długo to trwa ? Mam obecnie konto w Banku Spółdzielczym i nie wiem czy nie lepiej założyć jakieś inne co polecacie ?

Z góry dzięki za wszelką pomoc

Pozdrawiam
Bet 365 nie pobiera zadnych opłat,za przelewy,spokojnie mozesz do swego banku przelewac,ale weryfikacja jest konieczna

F 5

fatamorgana

Użytkownik
Bet 365 nie pobiera zadnych opłat,za przelewy,spokojnie mozesz do swego banku przelewac,ale weryfikacja jest konieczna
on pyta o wpłate a ty mu o wyplacie
Możesz wpłacić kuponem paysafecard np ale musisz wypłacić na swoje konto bankowe.
Wypłata 2 dni.

bobo7 0

bobo7

Użytkownik
Miałem konto w BAHu i tam mogłem robić przelewy24 czy tutaj jest tak samo ?
Mam na oku konto Inteligo, jak sądzicie nadaje się do tego typu przelewów (przypomnę że bet365 nie ma w naszym kraju konta bankowego) ?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Miałem konto w BAHu i tam mogłem robić przelewy24 czy tutaj jest tak samo ?
Nie, bet365 nie ma konta w polskim banku, które jest konieczne do obsługi przelewów24.

Możesz wpłacić taką drogą:
Konto bankowe &gt; przelewy24 &gt; moneybookers &gt; konto w bet365.
Jest to najszybszy sposób, kilka sekund dłużej niż bezpośrednia wpłata przez przelewy24. Moneybookers nie pobiera prowizji przy wpłacie, ale będziesz musiał wypłacić przez moneybookers i wtedy ta prowizja będzie pobrana (ok. 8zł). Oczywiście będzie potrzebne założenie konta mb i przeprowadzenie odpowiedniej weryfikacji.

Jeśli chcesz wpłacić przelewem bankowym to będzie on szedł kilka dni i Twój bank pobierze za niego opłatę (za przelew międzynarodowy), a min. kwota wpłaty to równowartość 100 dolarów (wypłata musi być również na konto bankowe min. 400 zł). Po za tym z wielu rachunków internetowych nie ma możliwości dokonania przelewu międzynarodowego (lub wymagają dodatkowej aktywacji).

Możesz kupić kod paysafecard, po którego wpisaniu pieniądze będą od razu na koncie. Użycie paysafecard jest równoznaczne z wpłatą z konta bankowego, więc będziesz musiał wypłacić na konto bankowe (min. 400 zł).

W opcji z moneybookers minima wpłaty i wypłaty są znacznie niższe.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Do góry Bottom