>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BET365 i gra w Niemczech

A 0

adamek99999

Użytkownik
Witam mieszkam w niemczech i niedawno założyłem konto w BET365 i przez swoją nie wiedzę nie wiedziałem że w niemczech jest pobierany podatek od każdego zakładu. I mam pytanie czy jeśli mieszkam na stałe w niemczech a mam meldunek w polsce i wszystko to mogę zmienić kraj zamieszkania u nich na polske żeby grac normalnie bez tych podatków?? Jak tak to co im napisać i czy potem nie rozpoznają mnie po IP niemieckim?? i czy nie będzie zadnych konsekwencji?? Proszę o pomoc z góry dziękuje

A 0

adamek99999

Użytkownik
Pisałem do nich i napisali mi że jeśli aktualnie zamieszkuje niemcy to muszę mieć konto na niemicy i grać z tym podatkiem od każdego zakładu może napisać im że sie przeprowadzam czy coś??

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Niemcy jako cywilizowany kraj ma uregulowaną legalnie bukmacher e, więc jak chcesz być uczciwy to musisz płacić podatek, chyba proste nie? Jak chcesz możesz kombinować zmieniać ip czy coś i logować się na polską wersje,z tym, że potem nie płacz, jak ci ewentualnie kasy z wygranych nie wypłacą i będą achy i ochy jaki to buk beee
Ps-znaki interpunkcyjne mile widziane
Pzdr

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety jak koledzy wyżej piszą nie rób takich rzeczy bo w przypadku wygranej. Będziesz miał ogromne kłopoty i będzie niestety &#39;&#39;płacz&#39;&#39;.

Do góry Bottom