>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet365 horror story!

L 147

luminat

Użytkownik
#2 - 80 % pewności, co przy kursie 1.14 oznacza, że z góry oddajesz ok. 10% wygranej bukmacherowi niezalezienie do wyniku, co w dłuższym okresie prowadzi do straty gotówki, każdy następny zakład postawiony po takim kursie i z takim prawdopodobieństwem powoduję utratę 10% kapitału ????

M 3

merida13

Użytkownik
Nie to, żebym koledze źle życzył, ale to terroryzowanie może dość szybko i boleśnie zostać zakończone... Kursy marne, wystarczy że jeden z duetu Durant-Westbrook (zdobywający czasem i 80% punktów drużyny) będzie miał słabszy dzień i po typie. To samo tyczy się nieprzewidywalnego kobiecego tenisa. Mimo to życzę powodzenia ;)

american-boy 2

american-boy

Użytkownik
Bardzo dziękuje za spostrzeżenia. Staram się jak najlepiej analizować typy. Zależy mi tylko na tym, aby było na + nawet głupie 10 PLN sprawi mi radość oraz mojemu porftelowi. Kursy są może marne, ale mimo wszystko mają dostarczać zysk, więc to jest to o co nam chodzi ???? Powodzenia Wam również!

M 3

merida13

Użytkownik
Analiza swoją drogą, ale bardzo często stuprocentowe pewniaki po kursie 1,1-1,4 nie wchodzą. Granie 30% i więcej kapitału na typ to strzelanie we własne kolana... Lepsze rozwiązanie to 5-10% kapitału na typ o kursie 1,5-2. A na pewno bezpieczniejsze ;)

american-boy 2

american-boy

Użytkownik
Ja rozumiem, ale opieram swoje typy analizą otraz przeczuciem. Zobaczymy jak dalej pójdzie, dziś nocka na tak. ;) Przeglądałem tematy na forum gdzie gracze grali stawką 1.000 PLN przy kursach 1.04-1.20 i czasem były to to kupony przegrane, ale to zazwyczaj była gra na &quot;kurs&quot; a nie na spotkanie. Zastanawiam się rówież grając kupony przy kursie łącznym 3-5 PLN i stawkami 50 PLN. Ale zobaczymy co przyjdzie mi do głowy. :razz:

#1 ✅ 47 PLN

???? DEN Nuggets vs OKC Thunder
Stawka: 200 PLN
Kurs: 1.23
Do zwrotu: 247.05
#2 ✅ 14 PLN

???? Amanmuradova A. vs R. Vinci
Stawka: 100 PLN
Kurs: 1.14
Do zwrotu: 114.28
STAN KONTA: 361 PLN

M 3

merida13

Użytkownik
Spoko, będę obserwował Twoje dalsze wyniki. Zobaczymy co z tego wyjdzie, niby gościu darmowepewniaki też takimi kursami gra i zarabia, ja jednak mam tak że gdy w końcu zdecyduję się zagrać czyjś typ, to zazwyczaj akurat wtedy nie wchodzi.

M 3

merida13

Użytkownik
Najbardziej godny uwagi byłby komentarz osoby stale dobrze zarabiającej na bukmacherce. Ale takich osób pewnie tutaj nie ma, a ja póki co szukam swojej drogi do wygranych. Powodzenia ;)

american-boy 2

american-boy

Użytkownik
Liczy się, że nie spamujesz i piszesz mądrze. Dziękuje, przydało się jak widać 27 do 26, zacięty mecz. Chociaż gdyby pierwszej połowy nie zawalili to handi by ładnie innym siadło (widziałem na forum, że dużo ludzi dawało -1,5 na Słovenie).

#3 ✅

Słovenia vs Białoruś
Stawka: 261 PLN
Kurs: 1.22
Do zwrotu: 319

STAN KONTA: 419 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +2
F 0

florida19xyz

Użytkownik
Moim zdaniem trochę bez sensu , ale każdy gra na swój sposób, nie warto ryzykować takie kwoty na tak małe kursy... podobał mi się singiel Polaków ???? kurs , w miarę i stawka niczego sobie , może odwaga popłaca? nie wiem ;p ja bym sie nie porywał na taką grę ???? Pozdrawiam ????

Do góry Bottom