>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bet365 drugie konto

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Powiedzmy że moje konto zostało zlimitowane i teraz drugie konto zakłada ojciec.Ojciec przechodzi pełnoprawną weryfikacje, dowód list etc i co?? mogą się dosrać???

T 27

twoj_ruch

Użytkownik
grasz ITF&#39;y w bet365 to masz limit po paru kuponach ???? )
temat przerobiłem i teraz żałuje że nie mam już tam &quot;grywalnego&quot; konta... do gry &quot;wszystkiego&quot; poza niszowymi dyscyplinami

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
grasz ITF&#39;y w bet365 to masz limit po paru kuponach ???? )

temat przerobiłem i teraz żałuje że nie mam już tam &quot;grywalnego&quot; konta... do gry &quot;wszystkiego&quot; poza niszowymi dyscyplinami
Zakładałeś drugie konto czy olałeś sprawe? ????

T 27

twoj_ruch

Użytkownik
no niestety grałem na kilku kontach... od znajomych... i w rodzinie.. wszystkie zlimitowane. Używałem wszystkiego co można było... neistety niektóre segmenty są na świeczniku i po prostu jak zagrasz coś to będzie to kwestia kilku dni i dostaniesz limit.

K 0

kakrysa

Użytkownik
I jak, @jaimeq, dostałeś limit?
Ja mam limit za surebety i zastanawiam się, czy w ogóle warto próbować zakładać na kogoś z rodziny (oczywiście bez bonusu), czy będzie na starcie limit lub co gorsza ban?

Do góry Bottom