>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bet365, co i jak ?

M 0

metinioriks10

Użytkownik
Witam. Dopiero zaczynam zabawę z obstawianiem na stronach i przed tym chciałem się dowiedzieć paru rzeczy :
- Jaką kwotę minimalną można wpłacić i wypłacić ?
- Jaką formą najlepiej jest wpłacać i wypłacać, która najszybsza i najbardziej zaufana ?
- ile czasu po przelewie się czeka aż wirtualna gotówka się pokaże u nich na stronie. Jak już się pojawi to mogę obstawiać KAŻDY mecz ?
- ile czasu trwa wypłata pieniędzy ? mogę w każdym momencie wypłacać i wpłacać pieniądze ?
- o co chodzi z tym bonusem 100% ? np wpłacę 50 zł to dostaję do tego 100% ? muszę się zarejestrować z jakiegoś specjalnego linku ? muszę jakąś konkretną kwotę wpłacić albo za jakąś konkretną kwotę zagrać żeby dostać ten bonus ?

Jak już mówiłem jestem początkującym z taką stronką więc jak macie jakieś porady to piszcie ja chętnie poczytam. A może znacie jakieś inne LEPSZE strony niż ta - wybrałem bet365 ponieważ zdaję mi się być najbardziej popularna. Od razu dziękuje za każdą odpowiedź. ????

slomiany400 88,9K

slomiany400

Użytkownik
Witaj, postaram Ci się trochę pomóc.
Co do pierwszego pytania to jak weźmiesz skrill to minimalna wpłata to 25 zł i taka sama minimalna wypłata, ale tylko skrill. Przykładowo na konto bankowe wynosi ona 200 zł, ale nikt chyba nie wypłaca na konto bankowe.
Drugie pytanie to oczywiście skrill, jak najbardziej polecam.
Trzecie pytanie - jak wpłacisz skrillem to kilka sekund, przelewy24 też kilka sekund, ale wtedy możesz wypłacić tylko na konto bankowe.
Wypłaty do 12h, ja nigdy dłużej nie czekałem i tak możesz w każdym momencie wypłacić i wpłacić pieniądze.
Żeby otrzymać bonus nie musisz robić konta przez żadne specjalne linki, jak wpłacisz 50 zł to na koncie będziesz miał 100 zł do obrócenia, ale najlepiej poczytaj sobie regulamin tej promocji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom