>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet365 a livebetting

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Krótko i na temat. Czy każdy kto wygrał na live przynajmniej 30-50tys. dostaje opóźnienie czasowe w składaniu zakładu? Obecnie obstawienie na live na bet365 po kursie widocznym u mnie, graniczy z cudem. Trwa to około 15-20 sekund. Wcześniej 2-3 sekundy.
Jakby ktoś dokładnie mógłby mi napisać jaki komentarz dokładnie brzmi przy obstawieniu zakładu live na bet365 to byłbym wdzięczny. Mam wrażenie, że mi coś tam dopisali. Zazwyczaj było. &quot;Prosimy o cierpliwość, trwa przetwarzanie zakładu...&quot;
Admin: Zanim założysz następnym razem temat to pomyśl w jakim dziale należy to zrobić...

josek90 537

josek90

Użytkownik
To jest stala praktyka w bet365. Sprawdz jakie masz limity wygranych klikajac na live &quot;postaw max&quot;, zazwyczaj na wynik koncowy limit na swiezym koncie wynosi 13,5k, na handicapy azjatyckie 2,25k. Jak zaczynasz sporo wygrywac, a ostatnio nawet grajac za spore pieniadze(juz nie mowie o wygrywaniu ???? ) to otrzymujesz 50% limity, co najczesciej zapowiada ze na dniach zostaniesz zlimitowany 100x. Konto polowicznie zlimitowane jest juz o wiele mniej przyjazne dla gracza, postawienie zakladu trwa dluzej, a i jak poprosisz o dodatkowy limit to bardzo czesto owa prosba jest odrzucana, dotyczy to szczegolnie zakladow przedmeczowych. Co do komentarzu o ktory prosisz nie jestem w stanie odpowiedziec, bo od wczoraj mam duze problemy z wejsciem na beta korzystajac z mobilnego neta w orange.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Wynik obojętnie jakiego meczu na live mam obecnie zlimitowany na maksymalną wygraną 4500 pln. Wcześniej było o wiele więcej. Limit taki aż, by mi nie przeszkadzał, ale wkurza mnie wydłużenie czasu postawiania zakładu live. Generalnie jak trwa mecz w tenisa lub w siatkę to zapomnij, że coś postawisz na live, bo co chwilę, czyli 15-30 sekund masz korektę kursu.
Nic, rodzinę mam dużą...ale kart kredytowych nie mają;D

josek90 537

josek90

Użytkownik
Hmm, to podejrzanie dlugo trwa stawianie zakladu w stosunku do dosc sporego wciaz limitu wygranej. Z tego co pamietam na koncie &quot;spalonym&quot; (zlimitowanym 100x) czas puszczania zakladu trwa 25 sekund, na 50% zlimitowanym to max 5-7sek. No nic, wszystko wskazuje na to ze niedlugo zostaniesz zupelnie zlimitowany i po klopocie, wtedy pojdzie nastepne konto w ruch ???? Poza tym po co Ci karta kredytowa? Weryfikacja adresu 20k+weryfikacja rachunku bankowego 20k, pozniej juz wystarczy skan dowodu + jakis rachunek i masz zniesione limity z mb jesli o to chodzi ????

ps: temat raczej do przeniesienia do dzialu &quot;Bet365&quot;

Do góry Bottom