>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet365 a konto w Moneybookers na kogoś innego

S 0

sebas21

Użytkownik
Witam!
Nie mam konta w banku i chciałbym założyć konto na moneybookers
I muszę to konto założyć na inną osobę żeby móc tam wpłacać i wypłacać $$$. Podam swój email taki sam jak na bet365 w trakcie rejestracji na moneybookers. I czy przy próbie wypłaty do moneybookers bet365 może się zorientować, że to nie moje konto tylko na kogoś innego?? Bo podaje im tylko email ale nie wiem czy mogą sobie spr na kogo te konto. Proszę o odp kogoś kto się na tym zna :&gt; Pozdr.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Zebys mogl kase wyplacic na MB to musisz najpierw wplacic ta metoda do Bet365, A zeby srodki na wplate znajdowaly sie na twoim koncie MB musisz miec je zweryfikowane wiec konieczne bedzie weryfikowanie konta bankowego. Nie ma lekko ;) I dlaczego nie chcesz zalozyc na siebie? Jezeli jestes niepelnoletni to dam ci rade - dobij do 18stki i dopiero zaczynaj ;)

S 0

sebas21

Użytkownik
Znaczy za 3 tyg 18 mam ???? więc i tak zaczął bym wtedy coś działać ???? . Ale nie chce zakładać jeszcze teraz konta w banku tylko dla tego, bo gram u bukmachera. Konto na MB było by na kogoś innego co ma konto w banku, ale na ten sam email co w bet365. Chodzi o to czy buk może sprawdzić po e-mailu na kogo jest konto w MB?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Ja nie probowalem kombinatorstwa, zawsze dzialalem uczciwie wiec ci nie powiem czy takie cos przejdzie ;) Pewnie tak, ale pamietaj najpierw musisz zlozyc depozyt przez MB do Bet365 zeby odblokowac kanal!
A jezeli w Bet365 zalozyles konto przed 18 stka to przy wyplacie moga ci je zablokowac, musisz sie z tym liczyc.

S 0

sebas21

Użytkownik
Jeszcze go nie założyłem, na razie sobie plan obmyślam jak by to obejść bez konta w banku :p. Teraz sobie myślę, że w sumie mógłbym założyć 2 konta w MB jedno na mnie drugie na osobę z kontem w banku i wtedy praktycznie był by problem rozwiązany. Wysyłał bym $$ między tymi 2 kontami.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
zebys mogl wysylac kase miedzy kontami MB rowniez trzeba zweryfikowac konto bankowe - dla kazdego z nich z osobna.

Do góry Bottom