>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet365 - 40 PLN - Darmowy zakład na żywo na mecz: Hiszpania v Włochy

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
W niedzielę 10. czerwca, broniąca tytułu Hiszpania rozpocznie rozgrywki Euro 2012 trudnym meczem z drużyną Włoch. Aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo.
Postaw zakład przedmeczowy na mecz: Hiszpania v Włochy, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN).
Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 70 rynków na żywo będzie dostępnych w trakcie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele innych.
Pamiętaj o naszej ofercie Euro 2012 - Nie ma bramek? Zwrot, postaw zakład przedmeczowy na zdobywcę gola (pierwszy, ostatni, kiedykolwiek), wynik do przerwy/wynik końcowy (HT/FT), dokładny wynik lub zakład Scorecast na DOWOLNY mecz Euro 2012 i jeżeli mecz zakończy się wynikiem 0:0, otrzymasz zwrot za wszystkie przegrane zakłady postawione na te rynki!
Z fantastycznymi ofertami i bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną.
Baw się dobrze!
Zespół bet365
Regulamin ma zastosowanie

Dostałem to na skrzynkę odbiorczą, myślę że warto skorzystać ????

acetate 474

acetate

Użytkownik
to jeszcze raz:
stawiamy przed rozpoczeciem meczu Hiszpania - Wlochy na jakis wynik za max 40 zl
i po tym, jak ten mecz sie rozpocznie, wybieramy jakis inny zaklad na zywo tez za 40 zl
jesli ten zaklad na zywo przegra, to mamy zwrot tych 40 zl, a jesli wygra to git
wszystko to jest niezalezne od wyniku Hiszpania - Wlochy
mamy do stracenia nastomiast 40 zl, jesli nie wejdzie ani zaklad na zywo, ani typ w meczu Hiszpania - Wlochy
dobrze zrozumialem?

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
to jeszcze raz:

stawiamy przed rozpoczeciem meczu Hiszpania - Wlochy na jakis wynik za max 40 zl

i po tym, jak ten mecz sie rozpocznie, wybieramy jakis inny zaklad na zywo tez za 40 zl

jesli ten zaklad na zywo przegra, to mamy zwrot tych 40 zl, a jesli wygra to git

wszystko to jest niezalezne od wyniku Hiszpania - Wlochy

mamy do stracenia nastomiast 40 zl, jesli nie wejdzie ani zaklad na zywo, ani typ w meczu Hiszpania - Wlochy

dobrze zrozumialem?
tak, ale przed meczem możesz sobie zagrać coś z kursem @1,01 i zminimalizujesz ryzyko straty kasy ;)

bo86bo 19,4K

bo86bo

Użytkownik
tak, ale przed meczem możesz sobie zagrać coś z kursem @1,01 i zminimalizujesz ryzyko straty kasy
Dokładnie bardzo często tak robie gram jakiś bardzo wysoki under, ewentualnie,że padnie gol a na live puszczam to co miałem zagrać normalnie ;)

klimo 15

klimo

Użytkownik
przed meczem
Hiszpania lub Włochy 1.28 za 40 zł
po gwizdku
remis 3.40 za 40 zł
jeśli padnie remis wygrywamy 56 zł, jeśli nie to 11 zł na plus
w takiej sytuacji chyba moga Ci wycofac zaklady,jezeli tak czy siak jestes na plusie, spojrz na punkt 6 regulaminu, nie wiem jak jest w praktyce.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
no właśnie, myślę że bonus może zostać wycofany w takim przypadku, ale niech napisze jeszcze ktoś kto się na tym lepiej zna i to przerabiał...
myślę, że under5,5 w meczu przed (żeby aktywować bonus), a live to co każdy chciał zagrać normalnie ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Jak zagracie od razu, to mogą wycofać. Ale w czasie meczu jak kursy się zmienią np. padnie gol albo będzie czerrwona kartka i zagracie na inny wynik, to przecież nic nie zrobią. M.in. na tym polega gra live ????

M 1

--mariusz--

Użytkownik
Wczoraj pytałem o taką sytuację na czacie, i można postawić najpierw zwycięstwo Hiszpanii a na live remis. Nie można zagrać tak, że pewny jest zwrot, czyli np. Under 1,5 gola i over 1,5 gola, Hiszpania i Remis lub Włochy (jako zakład dwudrogowy)

S 9

smakosz2

Użytkownik
Kiedyś było to omawiane. Nie można grać ustawień z których wynika że użytkownik ma pewny zysk. Tak przynajmniej jest w regulaminie. Wielu użytkowników pytało się na live czacie o taką sytuację i konsultanci różnie się wypowiadali. Jedni mówili że obstawianie np. najpierw zakład 1,2 a potem X jest dozwolone, a inni z kolei mówili wprost przeciwnie.
Jeśli komuś na tych 40 zł nie zależy to niech obstawia. Jednak kto uważa że 40 zł to duże pieniądze, niech lepiej wybierze legalny układ.

warciarz 21

warciarz

Użytkownik
Odkopię ten temat, bo jednego nie jestem pewien. Teraz jest taka promocja na mecz Liverpool z Swansea. I aby wykorzystać ten zwrotny zakład muszę zagrać coś na live, w trakcie trwania tego pierwszego meczu, czy też mogę zagrać coś na live po zakończeniu tego spotkania?

K 128

konju1

Użytkownik
Odkopię ten temat, bo jednego nie jestem pewien. Teraz jest taka promocja na mecz Liverpool z Swansea. I aby wykorzystać ten zwrotny zakład muszę zagrać coś na live, w trakcie trwania tego pierwszego meczu, czy też mogę zagrać coś na live po zakończeniu tego spotkania?
Punkt 3 regulaminu i wszystko jasne. Ale jak wiadomo to zbyt trudne do zrozumienia dla połowy ludzi...

S 4

szykus

Użytkownik
Twój zakład bez ryzyka na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób

Czy to oznacza, że zakłady postawione mobilnie nie wliczają się do zwrotu?

warciarz 21

warciarz

Użytkownik
O zakład bez ryzyka można ubiegać się dla pierwszego pojedynczego zakładu na żywo postawionego na mecz Premier League: Liverpool v Swansea, który zostanie rozegrany w poniedziałek 29. grudnia 2014. Jeżeli Twój pierwszy pojedynczy zakład na żywo zostanie zamknięty za pomocą opcji Zamknij zakład, nie będziesz się już kwalifikował do tej oferty.
Jak dla mnie nie jest to wcale tak prosto sformułowane. Tym bardziej, że jest to tak napisane, jakby tylko na mecz Liverpool v Swansea można było postawić ten zakład.

zwirek365 13

zwirek365

Użytkownik
Jest to tak sformułowane gdyż tak jest. Stawiasz zakład za 40zł na ten mecz a później zakład na żywo również na ten mecz, za tę samą stawkę co poprzedni zakład. Jak zakład na żywo nie wejdzie to dostajesz zwrot.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom