>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bet24 bonus 100% do 150 zł!

P 0

peter2903

Użytkownik
Dawno zapomniany przez nas buk daje 100% bonusa,nowością są wpłaty przez moneybookers ???? Jest ponadto ciekawy bonus-freebet 75 zł.Wiec kto tam nie grał-polecam(bonus obrót x4) BUK WIARYGODNY I WYPłACALNY!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jak już zakładasz temat o promocji to wypadałoby napisać więcej szczegółów o tej promocji, oraz umieścić link, no nie?

Pozdro

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
http://www.bet24.com

Maksymalna kwota bonusu - 150zl. Proszę pamiętać, że aby otrzymać bonus należy zdeponować na swoim koncie użytkownika minimum 25zł! Prosimy o zapoznanie się ze szczegółowymi regułami dotyczącymi bonusów. Zarejestruj się już teraz i dokonaj wpłaty kartą kredytową lub płatniczą, przelewem bankowym, NETellerem lub Moneybookers.

W przypadku wpłaty kartą kredytową - jeśli po dokonaniu wpłaty bonus nie jest widoczny na koncie, prosimy o wylogowanie z konta i ponowne zalogowanie - bonus będzie widoczny. W przypadku wpłaty poprzez NETellera lub Moneybookers, aby otrzymać bonus 100%, prosimy o poinformowanie działu obsługi klienta o złożonym depozycie, w tytule maila wpisując &quot;Bonus 100%&quot;.

Dział obsługi klienta bet24.com: [email protected] lub tel. 00 800 33 11 341

1. Podstawowa regula dotyczaca wszystkich promocji i bonusów wplacanych na konto uzytkownika jest obowiazek 3-krotnego zagrania stawka wartosci bonusa, przed wyplaceniem jakiejkolwiek kwoty. Wyjatkiem jest bonus od pierwszego depozytu (100%) - tutaj wymagany jest 4-krotny obrot kwota bonusa. Jest to minimalny warunek otrzymania prawa do bonusa. Dopiero po jego spelnieniu bonus staje sie Twoja wlasnoscia. Jesli jednak warunek ten nie zostanie spelniony, klientowi nie przysluguje prawo do bonusa, a BET24 ma prawo potracic jego równowartosc z konta uzytkownika.

2. Przyklad: BET24 przyznaje klientowi bonus o wartosci 100 PLN. Jesli kwota ta nie zostanie obstawiona trzy razy (lacznie stawka Twoich zakladów musi wyniesc ponad 300PLN), nie bedzie mozliwe wyplacenie bonusa. Ilość zakładów oraz stawki dowolne.

3. Dla kwoty bonusu zaliczanej do obrotu wymagany jest minimalny kurs w wysokosci 1,50 (na kuponach zlozonych - przynajmniej jedno pojedyncze zdarzenie MUSI miec kurs min. 1,50 aby bylo zaliczone do obrotu bonusem) Regula ta dotyczy wszystkich darmowych wplat dokonanych przez BET24, lacznie z bonusem startowym, bonusami z konkursów itp

4. Bet24 ma w kazdej chwili prawo do anulowania wyplaty jesli oczywiste jest ze zaklady zostaly zawarte wylacznie w celu zaliczenia wymaganego obrotu (np zdarzenia przeciwstawne etc).

P 0

peter2903

Użytkownik
a kolega niedowidzi?
Jak już zakładasz temat o promocji to wypadałoby napisać więcej szczegółów o tej promocji, oraz umieścić link, no nie?

Pozdro
napisałem bonus obrót x4 oraz że ci co nie grali to polecam.Czy tak trudno się domyślić , że to bonus od 1-szego depozytu? :zoltakartka:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
napisałem bonus obrót x4 oraz że ci co nie grali to polecam.Czy tak trudno się domyślić , że to bonus od 1-szego depozytu? :zoltakartka:
Dla mnie (a pewnie nie tylko dla mnie) jest to za mało informacji, brakuje m.in tak ważnej rzeczy jak min. kurs po jakim należy obrócić.

Więc następnym razem bardziej się postaraj... ????

P 0

peter2903

Użytkownik
No ok już koniec, nie ma co sie spierać.
Ja lubie gdy post jest krótki i treściwy.Być może mało jest tu treści ale bo to bukmacher ma swoją stronkje http://www.Ja daje wędkę a nie rybę ???? ????

C 174

cezi77

Użytkownik
Napisalem do nich maila a kase otrzymalem po 30min. Buk w pelni profesjonalny i przede wszystkim wyplacalny ???? pzdr

N 2

najdzel9

Użytkownik
buk oczywiscie w 100% profesjonalny i jak najbardziej polecam jedynym minusem jest brak mozliwosci podporek w meczach piłkarskich np 1X czy X2 poza tym wszystko ok

bodi 70

bodi

Użytkownik
Re: No ok już koniec, nie ma co sie spierać.
Ja lubie gdy post jest krótki i treściwy.Być może mało jest tu treści ale bo to bukmacher ma swoją stronkje http://www.Ja daje wędkę a nie rybę ???? ????
Tu sie daje i &quot;wędkę i rybki&quot; bo część unserów jeszcze nie do końca zna sie na bukmacherce i sprawy od razu trzeba naświetlać jasno, żeby nie było wątpliwości.

R 0

redi

Użytkownik
mam zamiar skorzystać z tej promocji, wczoraj zleciłem przelew

Dostałem od nich coś takiego :
Wygrales darmowy zaklad o wartosci 75 zl! Freebet!
Tour de France startuje juz w sobote, a my z tej okazji rozlosowalismy szereg nagrod. Wygrales darmowy zaklad, w wysokosci max.75 zlotych! Po prostu zaloguj sie, postaw na wydarzenie sportowe, ktore zakonczy sie przed 23.00 w niedziele. Jesli nie wygrasz, w poniedzialek kasa wroci na Twoje konto (max.75zl)! Tylko pamietaj - liczy sie pierwszy zaklad, ktory zawrzesz od piatku 6.07 az do niedzieli 8.07.
Jakby tego bylo malo, dorzucamy prawdziwa kase dla tych, ktorzy przylacza sie do wyscigu... po nagrody. U nas mozesz dostac 2500 zlotych ekstra! Sprawdz tutaj.
Wy też to macie?

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
mam zamiar skorzystać z tej promocji, wczoraj zleciłem przelew

Dostałem od nich coś takiego :
Wygrales darmowy zaklad o wartosci 75 zl! Freebet!
Tour de France startuje juz w sobote, a my z tej okazji rozlosowalismy szereg nagrod. Wygrales darmowy zaklad, w wysokosci max.75 zlotych! Po prostu zaloguj sie, postaw na wydarzenie sportowe, ktore zakonczy sie przed 23.00 w niedziele. Jesli nie wygrasz, w poniedzialek kasa wroci na Twoje konto (max.75zl)! Tylko pamietaj - liczy sie pierwszy zaklad, ktory zawrzesz od piatku 6.07 az do niedzieli 8.07.
Jakby tego bylo malo, dorzucamy prawdziwa kase dla tych, ktorzy przylacza sie do wyscigu... po nagrody. U nas mozesz dostac 2500 zlotych ekstra! Sprawdz tutaj.
Wy też to macie?
Ja dostałem to samo z tym że nie 75 a 40zl

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Uwaga - radzę wam nie wierzyć w ten bonus i w tę firmę Bet24.
Nie tak dawno zachęcali ludzi do składania darmowego zakładu na weekend (6-8 lipca) do kwoty 40 PLN, obiecując, że w przypadku nie trafienia, do poniedziałku - 9 lipca nastąpi zwrot na konto gracza przegranej przez niego sumy - do 40 PLN.
Ja obstawiłem, przegrałem i ponieważ do poniedziałku do 16.00 nie miałem zwrotu, napisałem do ich supportu. Otrzymałem stamtąd ironiczną odpowiedź, że poniedziałek jeszcze się nie skończył.
Poczekałem więc do północy, gdy nastał już wtorek 10 lipca, czyli do chwili, gdy piszę te słowa - i obiecanego przez nich zwrotu nadal nie było.
Nie wiem, być może ten zwrot nastąpi we wtorek lub środę. Ale to nieważne.
Ja uważam bowiem, że niewiarygodna jest ta firma, które nie dotrzymuje publicznie składanych obietnic graczom. A przecież bet24 publicznie obiecał, że zwrot nastąpi do poniedziałku

J 8

jerzyk63

Użytkownik
O jeszcze lepsza sytuacja. Jak piszę do nich w sprawie zwrotu tego darmowego zakładu, to po polsku (!) odpisują, że polski support jest nieosiągalny i należy napisać do angielskiego supportu.
Ludzie - omijajcie te całe bet24 z daleka. Nie dajcie się nabrać na żadane bonusy ani darmowe zakłady.

zebedebe 0

zebedebe

Użytkownik
w regulaminie jasno bylo napisane, że zwroty w poniedziałek... a tu taka odpowiedz o supportu:

Hi,

It will be done doing the week - sorry for the delay.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
No właśnie, w związku z tym wszystkich co się dzieje w bet24, lepiej nie dać się nabrać na ich bonus do 150 PLN.
Bo na pewno będzie tak jak z tym freebetem 40 PLN - że polski supoort będzie nieczynny, że bonus 150 PLN przyznają nie od razu, ale kiedyś tam - może za rok, za dwa ...
Ten bet24 to bardzo niepewna firma

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik

Nie zgodze sie z taką opinią,bezproblemowo przyznali mi bonus 150 PLN i pogłoski które krążą są wyssane z palca a support jest ok
Bonus to mi przyznali od razu ale kasy za freebeta nie ma. Chyba nie powiesz że to jest OK?

Do góry Bottom