napisałem bonus obrót x4 oraz że ci co nie grali to polecam.Czy tak trudno się domyślić , że to bonus od 1-szego depozytu? :zoltakartka:Jak już zakładasz temat o promocji to wypadałoby napisać więcej szczegółów o tej promocji, oraz umieścić link, no nie?
Pozdro
Dla mnie (a pewnie nie tylko dla mnie) jest to za mało informacji, brakuje m.in tak ważnej rzeczy jak min. kurs po jakim należy obrócić.napisałem bonus obrót x4 oraz że ci co nie grali to polecam.Czy tak trudno się domyślić , że to bonus od 1-szego depozytu? :zoltakartka:
Tu sie daje i "wędkę i rybki" bo część unserów jeszcze nie do końca zna sie na bukmacherce i sprawy od razu trzeba naświetlać jasno, żeby nie było wątpliwości.Ja lubie gdy post jest krótki i treściwy.Być może mało jest tu treści ale bo to bukmacher ma swoją stronkje http://www.Ja daje wędkę a nie rybę ???? ????
Wy też to macie?Wygrales darmowy zaklad o wartosci 75 zl! Freebet!
Tour de France startuje juz w sobote, a my z tej okazji rozlosowalismy szereg nagrod. Wygrales darmowy zaklad, w wysokosci max.75 zlotych! Po prostu zaloguj sie, postaw na wydarzenie sportowe, ktore zakonczy sie przed 23.00 w niedziele. Jesli nie wygrasz, w poniedzialek kasa wroci na Twoje konto (max.75zl)! Tylko pamietaj - liczy sie pierwszy zaklad, ktory zawrzesz od piatku 6.07 az do niedzieli 8.07.
Jakby tego bylo malo, dorzucamy prawdziwa kase dla tych, ktorzy przylacza sie do wyscigu... po nagrody. U nas mozesz dostac 2500 zlotych ekstra! Sprawdz tutaj.
Ja dostałem to samo z tym że nie 75 a 40zlmam zamiar skorzystać z tej promocji, wczoraj zleciłem przelew
Dostałem od nich coś takiego :
Wy też to macie?Wygrales darmowy zaklad o wartosci 75 zl! Freebet!
Tour de France startuje juz w sobote, a my z tej okazji rozlosowalismy szereg nagrod. Wygrales darmowy zaklad, w wysokosci max.75 zlotych! Po prostu zaloguj sie, postaw na wydarzenie sportowe, ktore zakonczy sie przed 23.00 w niedziele. Jesli nie wygrasz, w poniedzialek kasa wroci na Twoje konto (max.75zl)! Tylko pamietaj - liczy sie pierwszy zaklad, ktory zawrzesz od piatku 6.07 az do niedzieli 8.07.
Jakby tego bylo malo, dorzucamy prawdziwa kase dla tych, ktorzy przylacza sie do wyscigu... po nagrody. U nas mozesz dostac 2500 zlotych ekstra! Sprawdz tutaj.
Ten bet24 to bardzo niepewna firma
Bonus to mi przyznali od razu ale kasy za freebeta nie ma. Chyba nie powiesz że to jest OK?
Nie zgodze sie z taką opinią,bezproblemowo przyznali mi bonus 150 PLN i pogłoski które krążą są wyssane z palca a support jest ok