>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

BET TO WIN! Gramy z głową!

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Witam ponownie wszystkich na forum!​

Postanowiłem powrócić do podawania typów aby lepiej kontrolować swoją grę. Temat prowadzę głównie dla siebie, ale jeśli ktoś skorzysta z typów to tym bardziej mnie to ucieszy.

Dla świętego spokoju gram w STS. ;)

Czas zacząć!

Wisła Płock - Szczecin
W której połowie więcej bramek?
Typ: 2
Kurs: 1.70

Kings Lynn - Lakeside
A. Johnsson (7.5 pkt)
Typ: powyżej
Kurs: 1.60

AKO: 2.72
Stawka: 30zł
ew. wygrana: 71.80zł​

Krótko. Szczecinianie nie przyjeżdżają żeby chować głowę w piasek w Płocku. Dopóki starczy im sił i ambicji będą starać się toczyć wyrównaną walkę. Co prawda inny wynik niż dość pewne zwycięstwo Wisły będzie dla mnie zaskoczeniem. Myślę, że w drugiej połowie Wisła odjedzie i będzie strzelanie.
Johnsson, lider z Lakeside, jeżeli ktoś ma ich obronić przed łomotem to tylko on. Linia wydaje mi się jak najbardziej do ogarnięcia.

userpoznan 12

userpoznan

Użytkownik
Worms - Freiburg II
BTS?
Typ: TAK
Kurs: 1.60
Schlading - Memmingen
Liczba bramek 2.5
Typ: poniżej
Kurs: 1.80
AKO: 2.88
Stawka: 18zł
ew. wygrana: 45.61zł​

Typy w oparciu o opinie z zagranicznego forum. W pierwszym meczu obie drużyny lubią sobie postrzelać, na 10 ostatnich pojedynków aż 9 skończyło się BTS. Drugi typ, w bawarii cały dzień ogromnie wieje. Spodziewane są silne deszcze i nasilenie się wiatru. Mimo, że mecz przesunięty 15 min wcześniej ze względu na brak oświetlenie na stadionie, pod koniec meczu może już być ciemnawo. Goście osłabieni brakiem dwóch podstawowych graczy, obie drużyny nie będą chciały zrobić sobie krzywdy i zagrają zapewne żeby tylko ten mecz odbębnić.

Do góry Bottom