>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

bet-at-home

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Chj
witajcie
mam pytanie jak w bet-at-home obstawiać w trakcie meczu. pliska pomóżcie mi bo mi już jeden meczyk uciekł.:cry:
Chodzi ci pewnie o zakłądy Live które nie kiedy są ? , Zwyczajnie klikasz po prawej stronie na dane spotkanie i wyświetla ci się. Normalnie możesz zagrać zakłady które są tam dostępne tylko radzę się spieszyć ;)

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
mi dokładnie chodzi o to że był mecz Manchester Utd vs Fulham i chciałem obstawić że strzeli jeszcze bramkę tylko nie wiedziałem jak i mi uciekł. a w live wchodziłem i nie było tego meczu

R 0

robinmaster

Użytkownik
jeżeli chodzi o BAH&#39;a ma on bardzo ubogą oferte grania na live polecam ci bwina który ma o wiele szersza oferte zdarzeń live ???? i to nie tylko piłki nożnej ale wielu innych dyscyplin sportowych . :-D :spokodfhgfh:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Bet365 ma również bogatą ofertę spotkań, które można typowac na żywo. Posiada też opcję live video, gdzie pokazywane są mecze na żywo. Do tego dochodzi bonus 100% do 500 zł.
Bwin również posiada sporą ofertę live ;)
Wybór należy do Ciebie :]

Do góry Bottom