>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

bet-at-home - zakład wielokrotny

M 0

mikesyney

Użytkownik
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxv

celahim 4

celahim

Użytkownik
Napisze Ci wszystko po kolei
1. Wlaczasz strone bet-at-home
2. Klikasz na pomoc(uprzedzajac Twoje kolejne pytanie - jednokrotnym nacisnieciem lewego przysisku myszki)
3.Klikasz na &quot;Utwórz kupon&quot;, nastepnie na &quot;Rodzaje zakładów&quot;, a tam znajdujesz podrozdzial &quot; zaklad wielokrotny&quot;
4. Czytasz i juz wiesz
Nie mam nic przeciwko, jesli ktos nowy ma jakies pytania, nie jest czegos pewny albo chce sie dowiedziec czegos, bo ma jakies watpliwosci, ale na litosc boska, na tym forum to juz Twoj chyba 5 temat, w ktorym pytasz o rzeczy, ktore mozna znalezc w 10 sekund poprzez wujka google albo jakakolwiek pomoc w bukach. Samodzielne myslenie naprawde nie boli, uwierz mi
pozdrawiam

M 0

mikesyney

Użytkownik
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

G 46

ghs

Użytkownik
CB Granada - Bruesa GBC drużyna:A (1,20) drużyna:B (4,20)
tam się da połączyć dwie drużyny w zakładzie &quot;wielokrotnym&quot; czyli drużyna A i B jest razem... jest to możliwe... ale to by było za prosto wygrać pieniądze...
Za prosto? Dlaczego za prosto?

B 0

booc

Użytkownik
Witam!
Mam taką malutką wątpliwość i proszę o słówko wyjaśnienia.
Mianowicie, jeśli na BAH wybiorę sobie system 6 z 13 i pod spodem wyświetla mi się ew. wysokość wygranej, to czy ta wygrana będzie taka sama niezależnie od tego, które 6 z tych 13 meczów trafię? Po prostu muszę trafić 6 wyników i tyle?
Zdaję sobie sprawę, że pytanie jest być może kretyńsko proste.
Z góry przepraszam i dziękuję,
powodzenia!

celahim 4

celahim

Użytkownik
Wysokosc wygranej jest zalezna od tego, ile spotkan trafisz. Ta ewentualna wysokosc na dole wysiwtla Ci sie dla wariantu trafienia wszystkich spotkan na kuponie. jesli trafisz mniej, wygrana oczywiscie maleje. Czyli jesli trafisz tylko tych 6 spotkan na 13, to wygrana bedzie zapewne minimalna i stawka sie prawdopodobnie nawet nie zwroci.
pozdro;-)

G 14

gol

Użytkownik
Odświeżam temat. Mam pytanie. Postawiłem dziś na zakład wielokrotny w Bah na wszystkie możliwości w meczu 1,x,2. Teoretycznie już wygrałem ale jak to wygląda w praktyce? Przecież jak wiadomo nikt nie daje kasy za free. Prosze o odp

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Odświeżam temat. Mam pytanie. Postawiłem dziś na zakład wielokrotny w Bah na wszystkie możliwości w meczu 1,x,2. Teoretycznie już wygrałem ale jak to wygląda w praktyce? Przecież jak wiadomo nikt nie daje kasy za free. Prosze o odp
Jaka kasa za free sic. Przeciez to Ty oddajesz w ten sposob na 100% marze bukmacherowi. A lprzelicz sobie I zobacz.Ze bag marze ma prawie najwyzsza z popularnych bukow. Ps a pisza .Ze matematyka to krolowa nauk. Niektorzy to ignoruja ze szkoda dla siebie.smart sorry pisownia

Do góry Bottom