>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bet At Home - zakład systemowy, pomoże ktoś?:)

W 0

warek

Użytkownik
Witajcie.
Mam pytanie, jeżeli ktoś życzliwi udzieli odpowiedzi będę bardzo wdzięczny.
Jestem nowy wśród zakładów bukmacherskich stąd też moje pytanie.. ????

Uzupełniając kupon na Bet At Home, wybieram system.

Zaznaczony przezemnie &#39; zakład systemowy 2 z 8 ( 28 rzędów) &#39; - oznacza że jeżeli postawię tak na kuponie 1,68zł i trafię 2 mecze z wybranych 8 wygram 7,79zł - po kursie Całkowity kurs 4,64 , tak?
Tzn. Wejdą dwa mecze, a sześć nie wejdzie, kupon zostanie zaliczony wtedy i wygram?:razz:

Natomiast &#39; Zakład systemowy 3 z 8 (56rzędów) - znaczy aby wygrać muszę trafić minimum 3 mecze z 8 i wtedy wygram tak?

( Przepraszam, chciałem dodać grafikę - zdjęcie kuponu ale mam za mało postów ).
Pozdrawiam!

popijava 87

popijava

Użytkownik
W systemie 2z8 musisz trafić przynajmniej 2 mecze (z typowanych) ośmiu.
Wszystkich kombinacji jest 28 i tyle ich grasz
Jeśli trafisz dokładnie 2 mecze, to JEDNA kombinacja będzie wygrana, a pozostałe 27 przegranych
Coś tam wygrasz, ale w sumie będziesz w plecy
Twoja wygrana to iloczyn trafionych kursów razy stawka na rząd (kombinację)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Trafiając 2z8 wygrasz to co będzie stanowiło AKO ( akumulowany kurs ogólny czyli iloczyn ) z kursów tych 2 trafionych zdarzeń*stawka.
System 2z8=28 kombinacji i jeśli np. nadasz go za 14zł to stawka za 1 kombinację będzie stanowiła 14/28=0.5zł
Tak więc w powyższym przykładzie abyś wiedział co w najgorszym przypadku możesz odebrać przy trafieniu 2z8 za te przykładowe 14zł - przemnóż kursy 2 zdarzeń o najniższych kursach*stawka 0.5zł
Jeśli przy grze systemem 2z8 trafisz 3 zdarzenia , to wygraną będą stanowiły 3 kombinacje 2-elementowe , ponieważ 2z3=3.
Przy trafieniu 4z8 wygrana to 2z4=6 kombinacji 2-elementowych

Termin &quot;wygrana&quot; nie oznacza jednak odebrania kwoty wyższej niż koszt nadania systemu - bo to zależy już od kursów granych i trafionych zdarzeń.

soldier31 8K

soldier31

Użytkownik
Wypłata ze Sportingbet
... żeby nie zakładać nowego tematu... Mam w Sportingbet 26 zł wpłacone normalnym przelewem bankowym. Chce te pieniądze przenieść do innego bukmachera za pomocą Moneybookers. Minimalna WYPŁATA z sb jest 80 zł. Jeżeli teraz wpłaciłbym przez Moneybookers te brakujące 54 zł to będę mógł całe 80 zł wypłacić do MB ??

paypal 1,4K

paypal

Użytkownik
... żeby nie zakładać nowego tematu... Mam w Sportingbet 26 zł wpłacone normalnym przelewem bankowym. Chce te pieniądze przenieść do innego bukmachera za pomocą Moneybookers. Minimalna WYPŁATA z sb jest 80 zł. Jeżeli teraz wpłaciłbym przez Moneybookers te brakujące 54 zł to będę mógł całe 80 zł wypłacić do MB ??
Tak.

Do góry Bottom