>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet at home wypłata

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
czy to jest możliwe że jak mam zarejestrowany swój adres email i stąd robiłem wpłaty oraz wypłaty na Moneybookers można wypłacić poprzez inny adres email niż ten który jest zarejestrowany na moim koncie?

Bo zauważyłem że na swoim koncie zniknęła pewna sumka i nie sądzę żebym robił jakąkolwiek wypłatę....

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Przecież możesz zobaczyć w historii czy była jakaś wypłata zlecana...
Jeśli była a nie robiłeś to Ty to chyba jasne, że ktoś inny. Jeśli nic nie ma to inna sprawa.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
sprawdziłem w historii mojego konta i była zlecona wypłata.
co mam teraz zrobić jak kasa mi przepadła i ktoś mi ją ukradł??
pisać do suuportu żeby podali pełne dane kto zrobił wypłatę z mojego konta?
i jest szansa na odzyskanie pieniędzy????
500 zł piechotą nie chodzi....

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Pisz do supportu co się stało. Szanse na odzyskanie kasy oceniam na prawie zerowe...
Ale zabezpiecz się w postaci zmiany haseł, maila może też którego używasz do MB.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
pisałem już do suporrtu i wyjaśniłem swój problem.
potwierdzili że wypłata została zlecona z mojego konta , mam tylko adres email który nie jest mój.
Może napisze do Moneybookers żeby podali pełne dane tego użytkownika adresu email?
Aż chcę pójść na policje ale wiem że mam marne szanse.
i co mi teraz da pozmienianie haseł na BAH czy moneybookers jak mi kasa przepadła????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Moneybookers nie da Ci danych nikogo... Ochrona danych osobowych.
Możesz iść na Policję. Pan policjant zapyta co to jest Moneybookers i bah... chyba, że był w Zakopanem na Pucharze Świata lub jest światowy i ogląda TV to będzie wiedział. A już w ogóle byś miał super jakby miał konto na FB...
Masz rację. Nie zmieniaj haseł, maili. Przecież kiedyś znowu będziesz miał tam pieniądze i ten ktoś znowu Ciebie okradnie...

Do góry Bottom