>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BET AT HOME - Wypłata na inne konto

Z 0

zizopl

Użytkownik
BET AT HOME
Witam,mam taki problem...Podane dane są zupełnie inne,niż konto na które chciałbym wypłacić..czy jest jakaś opcja,żeby wykonać wypłate ? Z góry dzięki za pomoc i sory jak zły dział

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wypłata tylko i wyłącznie na dane takie same. Czyli konto bankowe i dane u bukmachera muszą się zgadzać. A co byś im wysłał jakby poprosili o weryfikację kont ? Dwa różne dowody i dwa różne skany rachunków ?

Z 0

zizopl

Użytkownik
Czyli co mam teraz zrobić ? Kasa przepada ? Wyczytałem w necie,że nie ma problemu jak podaje inne dane konta do wypłaty..ale to było kiedyś...W sumie...jedno konto jest moje,drugie IMIE NAZWISKO - Kumpel Adres Zamieszkania - Inny niż jego....A problemu nie będzie,jak nazwisko tylko to samo a imie i adres inny ? Prosze o odp...bo nie wiem teraz czy mi kasa przepadła czy nie..

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
A jak wpłacałeś ?
Konta bankowe na ogół są za darmo (mBank czy jakieś inne) jaki problem sobie założyć i operować w pełni &quot;legalnie&quot; między bukmacherami. Umowę Ci dowiozą, wszystko Ci dowiozą i będziesz miał pewność, że bukmacher Cię nie wydyma przy wypłacie.

Z 0

zizopl

Użytkownik
Sory za przeciąganie,ale widze że moge dostać tu pomoc...Dane kumpla są prawdziwe,tylko ulica fałszywa....a wpłata była od siostry z konta 24 więc to chyba anonimowo było......kurde narobiłem takich przekrętów żeby ugrać 150 zeta ;/ Prooosze o pomoc..naprawde nie wiem co zrobić ; /

F 0

filiposs

Użytkownik
W danych do przelewu wpisz takie dane jak sa na koncie gracza a numer konta wpisz swoj (sprawdzone kasa napewno dojdzie) . Jeżeli buk zażyczy sobie dokumentów to przepadłeś ale przy takiej kwocie to bardzo wątpliwe. na przyszłość nie polecam bawic sie w przekrety bo zle na tym wyjdziesz.

Do góry Bottom