>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet At Home w Polsce a podatek / 18 lat

A 0

adrian__8

Użytkownik
Witam, czy w Polsce jest jakiś obowiązek odprowadzenia podatków od wygranych w Bet-At-Home ? Czy Wy , którzy gracie w tym servisie je odprowadzacie , bądź co z tym robicie ? Proszę o odpowidzi.

Oraz drugie pytanie. Nie mam 18 lat, w formularzu wpisałm datę tak że z niej wynika że mam owe 18 lat. Pierwsza wypłata wyszła bez problemu , druga również. Nie pytano mnie o skan dowodu ,i nic innego. Czy w następnych wypłatach mogą mnie oto poprosić ? Oraz czy jeśli mnie oto poproszą i nie będe miał tych 18 lat będę zmuszony im oddać te wygrane pieniądze, które już wypłaciłem dwa razy na swoje konto ? Pozdrawiam . !

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Jeżeli się kapną to będziesz musiał im oddać wszystkie wygrane,w tym naliczone odsetki.A z tego co się orientuje to za każdy dzień zwłoki jest około 10%,więc lepiej módl się,żeby nie chcieli Cię legitymować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Witam, czy w Polsce jest jakiś obowiązek odprowadzenia podatków od wygranych w Bet-At-Home ? Czy Wy , którzy gracie w tym servisie je odprowadzacie , bądź co z tym robicie ? Proszę o odpowidzi.

Oraz drugie pytanie. Nie mam 18 lat, w formularzu wpisałm datę tak że z niej wynika że mam owe 18 lat. Pierwsza wypłata wyszła bez problemu , druga również. Nie pytano mnie o skan dowodu ,i nic innego. Czy w następnych wypłatach mogą mnie oto poprosić ? Oraz czy jeśli mnie oto poproszą i nie będe miał tych 18 lat będę zmuszony im oddać te wygrane pieniądze, które już wypłaciłem dwa razy na swoje konto ? Pozdrawiam . !
W Polsce podatek płacisz tylko STS i Fortunie tzn. oni sami pobierają 12% przy zawieraniu zakładów , w fortunie też chyba jest taki podatek nie jestem pewien.
Nie sądze aby ktoś odprowadzał z grających.
Co do wypłat z tego co słyszałem przy większych wypłatach mogą poprosić o dowód , ja mam konto od roku i jeszcze ani razu nie poprosili.

A 0

adrian__8

Użytkownik
Jeżeli się kapną to będziesz musiał im oddać wszystkie wygrane,w tym naliczone odsetki.A z tego co się orientuje to za każdy dzień zwłoki jest około 10%,więc lepiej módl się,żeby nie chcieli Cię legitymować.

a skąd o tym wiesz , jeżeli mogę wiedzieć ?

????

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
???????????????????????????????? ????????????????
bardzo lubię Twoje poczucie humoru ????

adrian__8 napisał:
&quot;a skąd o tym wiesz , jeżeli mogę wiedzieć ?&quot;
been there, done that... ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 0

adrian__8

Użytkownik
???????????????????????????????? ????????????????
bardzo lubię Twoje poczucie humoru ????

adrian__8 napisał:
&quot;a skąd o tym wiesz , jeżeli mogę wiedzieć ?&quot;
been there, done that... ;)
to znaczy, że jeśli po wszystkich wypłatach przy kolejnej by poprosili mnie o skan dowodu , i by go nie otrzymali oprócz zablokowania konta bym był jeszcze do czegoś zobowiązany ? zwrotu wygranej sumy , lub czegoś innego ? proszę o sensowne i jasne odpowiedzi ???? ????

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
weź się za grę w necie po osiemnastce lepiej, bo potem będzie płacz że Ci ukradli kilka stów z konta. Nie - jeśli udowodnią ci że nie masz 18 lat to tylko blokują Ci konto u buka (+przepadek kasy) i nie musisz nic innego zwracać.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
to znaczy, że jeśli po wszystkich wypłatach przy kolejnej by poprosili mnie o skan dowodu , i by go nie otrzymali oprócz zablokowania konta bym był jeszcze do czegoś zobowiązany ? zwrotu wygranej sumy , lub czegoś innego ? proszę o sensowne i jasne odpowiedzi ???? ????
Nie wiem czy już masz te 18 lat czy nie,ale proszę wróć do nas jak już będziesz bardziej dojrzały mentalnie.

Do góry Bottom