>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet-At-Home / Uniewaznienie wygranego zakladu

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Witam.
Mam do Was pytanie. Dzis postawilem zaklad na pierwszy set (nie live) meczu tenisowego Penetta vs Glatch. Zaklad ten postawilem wtedy kiedy juz zawodniczki graly na korcie (pierwsze minuty meczu). Ale zaklad nie zniknal z kursow i nadal mozna bylo stawiac. Postawilem niezla sume na kurs 4,00 na zwyciestwo w 1 secie Glatch i ten zaklad powinien byc zwycieski. Jednak godzine pozniej wchodze na konto i zaklad uniewazniony z uzasadnieniem &quot;Zaklad zostal zlozony po rozpoczeciu spotkania&quot;
Ale czy moze mi ktos powiedziec czy moge sie odwolywac od tego? Przeciez to nie moja wina ze ktos u nich jest na tyle niekompetentny ze nie usuwa w pore kursow !!????????
Prosze o opinie na ten temat

D 17

dragao19

Użytkownik
Po pierwsze zly dzial.
Po drugie kazdy buk ma w regulaminie ze jak tylko sie zorientuja ze mecz byl zagrany po jakims ich bledzie, czy to po czasie czy po odwroconych kursach czy przekreconych handicapach to ma prawo zrobic zwrot i tu nie ma zadnego pola manewru.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Po pierwsze zly dzial.
Po drugie kazdy buk ma w regulaminie ze jak tylko sie zorientuja ze mecz byl zagrany po jakims ich bledzie, czy to po czasie czy po odwroconych kursach czy przekreconych handicapach to ma prawo zrobic zwrot i tu nie ma zadnego pola manewru.
No dokładnie, w 100% sie zgadzam. Ostatnio miałem podobną sytuację, ale napisano mi:
&quot;Dziękujemy za e-mail!
Prosimy o wskazanie nam punktu regulaminu, który zabrania poszerzenia
czy
też zmiany oferty zakładów.
Oddany przez Pana zakład: Monaco J. - Baghdatis M. (Grane sety) jest
ważny
niezależnie od tego czy oferta została zmieniona czy też nie.

Do góry Bottom