>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bet at Home pytanie o kurs

E 3

emarti

Użytkownik
Czy może mi ktoś wytłumaczyć skąd się biorą astronomiczne kursy po kilka tysięcy na przykład za obstawienie kombinacyjnie np. 5-9 meczów? Patrzyłem na Top 10 zwycięzców w BAH i widzę tam że stawiając złotówkę czy osiem złotych góra 20 goście mieli wygrane trafiając wszystko po 16-30 tyś. :razz: Podobnie było zza granicy stawiając klepaki w Euro. Kursy pojedyncze za mecz były na poziomie 2-3 natomiast cały kupon liczony po kilka tysięcy. Skąd takie coś się bierze bo przyznam że jestem zielony w tym akurat temacie. Bardzo mnie to ciekawi i dziękuję z góry za choć dwa słowa odpowiedzi. Pozdrawiam! ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zakłady akumulacyjne (AKO, combo, kombinacyjne) są najpopularniejszą formą zawierania zakładów. Kupon składa się wówczas z kilku typów, dzięki czemu można uzyskać wysokie wygrane przy niskim wkładzie (stawce), aczkolwiek aby wygrać wszystkie typy na kuponie muszą być prawidłowe.

Większe wygrane u bukmachera możesz uzyskać poprzez typowanie większej liczby zdarzeń na jednym kuponie. Jest to typowanie na kurs łączny kuponu tzw. AKO, a zakłady tego typu nazywamy zakładami AKO (akumulatorami, kominacyjnymi, kombi). Kursy typów w tym wypadku się mnoży, dzięki czemu uzyskujesz dużo większy kurs kuponu, niż gdybyś typował tylko singla (zakład pojedynczy), czyli jeden typ na zakład.
Wygraną w przypadku zakładu akumulacyjnego stanowi iloczyn stawki i kursu ogólnego AKO (iloczyn wszystkich kursów poszczególnych typów zawartych na kuponie). Żeby wygrać, musisz poprawnie wytypować wszystkie wyniki w zakładzie (na kuponie) - jedno nieprawidłowo wytypowane zdarzenie wyklucza całą wygraną.
Granie zakładow AKO polega więc na zebraniu na jednym kuponie kilku, a nawet kilkunastu ciekawych i najbardziej prawdopodobnych typów tak, aby osiągnąć bardzo wysoki kurs ogólny, dzięki czemu stawiając małą kwotę, np. 2 zł, możesz teoretycznie wygrać kilka, a nawet kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt tysięcy złotych.

Do góry Bottom