>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet at home oszusci!!!

Z 0

zabul255

Użytkownik
Wygralem w sobote 12.11.2011 na ich zakladach 93 tys zl wszystko bylo pieknie przez weekend kontaktowali sie tez ze mna droga meilową zebym im wyslal skan mojego dowodu tożsamosci by potwierdzic przelew.Nagle w poniedzialek kasa zniknela z mojego konta gracza i konto zostalo zablokowane.Okazalo sie ze popelnili jakis blad przy weryfikacji wynikow i zmienili go na moim kuponie co anulowalo moja wygrana;/smierdzi mi tutaj oszustwem co moge zrobic w tej sprawie??dlaczego nagle przez weekend bylo wszystko ok a wczoraj nagle nastapila taka zmiana??

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Okazalo sie ze popelnili jakis blad przy weryfikacji wynikow i zmienili go na moim kuponie co anulowalo moja wygrana;/
Błędy się zdarzają.
Pytanie najważniejsze czy oni mają rację czy Ty?
Wynik zweryfikowany zgodnie z oficjalnym wynikiem?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Niektóre departamenty pracują od poniedziałku do piątku dlatego przez weekend wszystko mogło być w porządku... Jeśli poprawili na dobry wynik tzn że był błąd to nie rozumiem dlaczego kogoś nazywasz oszustem. Jeśli natomiast kupon był rozliczony poprawnie a oni próbują wcisnąć Ci kit to bez problemu to wyjaśnisz i trzymam kciuki żebyś dostał kasę ????

Z 0

zabul255

Użytkownik
no tak wynik sie zgadza a nie posiadam screnu poprawnego kuponu tylko ten z weryfikacja.skoro oni popelnili taki blad to moze nalezy mi sie jakas rekompensata??a moze oni poprostu zmienili mi ten mecz na kuponie??

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jak nie obstawiałeś jak obstawiałeś?
Co to znaczy &quot;może mi oni zmienili&quot;? To wiesz co grałeś czy nie?
Coś kręcisz... Zdecyduj się co jest za problem bo już się gubię...

Z 0

zabul255

Użytkownik
chodzi mi o to kolego ze byc moze obstawilem inny mecz zamiast tego zlego a oni mi go zmienili w jakis sposob na kuponie.przeciez mialem wygrana na koncie gracza przez weekend a nagle wczoraj mi ja anulowali bo popelnili blad. powiedz mi jak moge dodac tutaj scren to go ci wysle

A 861

amigo007

Użytkownik
Wybierasz pełny tryb odpowiedzi. Tam masz coś takiego jak załączniki. Zrób print-screen, z tym kuponem. Potem najwyżej w paincie zamaż swoją nazwę użytkownika bet-at-home. Zostaw tylko kupon. To zobaczymy czy wszystko się zgadza. A w twoim zawartym kuponie oni na pewno nic nie grzebali, najwyżej ty się pomyliłeś przy obstawianiu zakładu.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
W kwestii wyjaśnienia napiszę.
Autor tematu zagrał kupon z 16 meczami. Za stawkę 2 zł i do wygrania miał ponad 93 tyś.
Tak jak pisze początkowo miał rozliczony zakład jako wygrany. Zlecił wypłatę na konto bankowe. Jednak później zweryfikowano mu wynik jednego zdarzenia. Co oczywiście skutkowało przegraną kuponu. Stąd wypłatę anulowano.
Niestety kolega sam nie pamięta czy tak typował w tym przegranym spotkaniu. Mecze są &quot;kosmiczne&quot; - jakieś niskie ligi w Anglii gdzie o wyniki tak łatwo nie jest od razu. Sam przyznaje, że przyfarcił... więc nie pamięta czy faktycznie tak zagrał czy nie.
Co najgorsze nie ma dowodów na, że grał taki typ - ten przegrany.
Z drugiej strony typował zawsze wygraną gospodarzy lub gości. A w tym meczu padł remis...
Trudno ocenić sytuację. Dowodów brak więc... podałem koledze namiar na ten temat - http://forum.bukmacherskie.com/f98/bet-at-home-ukrywa-i-utajnia-prawde-65527.html
Tam ostatnio pisano o możliwości odwoływania się. Ale słabo to widzę...

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Osobiście mnie się wydaję, że &quot;domniemanie&quot; pokrzywdzony kolega zabul postawił kupon, że tak się wyrażę &quot;na farta&quot;. Wybierał losowo typy w tych meczach. I teraz sam nie wie co tak na prawdę stawiał...Buki często się mylą przy wynikach, ale potem wszystko jest korygowane. Akurat miałeś taką sytuację, że rozliczyli Ci zakład na ✅ a faktycznie było inaczej. Takie sytuacje się zdarzają, aczkolwiek zawsze buki to weryfikują. Trochę bój, że tutaj rozmawiamy o konkretnej sumie....

Do góry Bottom