>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bet at home - kilka pytań

ziomalek842 6

ziomalek842

Użytkownik
Cześć. Chciałbym się was zapytać o kilka nurtujących mnie pytań odnośnie bukmachera internetowego Bet at home.
1. Czy w bukmacherze Bet at home obowiązuje polska waluta (złotówki)?
2. Czy mogę wpłacać pieniądze na swoje konto Bah przelewem pocztowym?
3. Czy muszę mieć swoje konto bankowe aby dokonać wypłaty, czy mogę przy dokonywaniu wypłat podać dowolne konto bankowe, np. kolegi?

Otrzymane punkty reputacji: +5
trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Cześć. Chciałbym się was zapytać o kilka nurtujących mnie pytań odnośnie bukmachera internetowego Bet at home.
3. Czy muszę mieć swoje konto bankowe aby dokonać wypłaty, czy mogę przy dokonywaniu wypłat podać dowolne konto bankowe, np. kolegi?
1.tak
2.tak
3.nie zawsze to przechodzi ,może być ciężko najlepiej mieć swoje konto żeby potem nie było płaczu że buk zablokował Ci dostęp,już bardziej na kogoś z rodziny gdzie nazwisko to samo

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kolejne pytania o tę firmę zamieszczaj w tym wątku:
http://forum.bukmacherskie.com/f38/
po lekturze &gt;&gt;&gt; bah

.

ziomalek842 6

ziomalek842

Użytkownik
Ostatnie pytanie odnośnie 3. punktu.
To znaczy że jeśli przy wypłacie podam numer konta swojego ojca i jego imię i nazwisko takie jak moje to to przejdzie?

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Tak jak napisałem wyżej ,może przejść ale nie musi .Jednemu się uda drugiemu nie .To już lepiej założyć konto na ojca w takim wypadku nieprawdaż ?

ziomalek842 6

ziomalek842

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie.
Napisałem do Bah zapytanie jaka jest minimalna kwota depozytu i dostałem taką oto odpowiedź:
Nie ma obowiązku, żeby na koncie gracza znajdowała się jakaś kwota. Zależy to od Pana.
Prosimy pamiętać, że środki wpłacone na konto gracza muszą zostać przeznaczone na korzystanie z naszych usług. Dopiero po dokonaniu obrotu 1/3 wpłaconej kwoty, możliwa będzie jej wypłata.
i nurtuje mnie tutaj to ostatnie zdanie. O co chodzi z tym 1/3 obrotu wpłaconej kwoty?
Czy to znaczy że jeśli wpłace 15 zł to będe musiał obrócić 1/3 tej kwoty czyli 5 zł?
Jeśli tak to na jakiej zasadzie? np. jeden kupon za 5 zł po kursie 1.45? czy inaczej

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
i nurtuje mnie tutaj to ostatnie zdanie. O co chodzi z tym 1/3 obrotu wpłaconej kwoty? Czy to znaczy że jeśli wpłace 15 zł to będe musiał obrócić 1/3 tej kwoty czyli 5 zł? Jeśli tak to na jakiej zasadzie? np. jeden kupon za 5 zł po kursie 1.45? czy inaczej
A poważniejszych problemów to nie masz,tylko w jaki sposób obrócić 5pln?

Do góry Bottom