>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Bet-at-home a wpłaty z BZWBK 24

B 0

bluncik

Użytkownik
Witam serdecznie. Chciałem sie dowiedzieć, czy ktoś wpłacał na konto Bet-at-home pieniądze z konta internetowego. Ponieważ potrzebne tam są dane takie jak: Nazwa, Ulica, Miejscowość, Kod pocztowy a nigdzie takich danych nie ma. Czy ktoś ma może takie dane???
Z góry dzieki!!!
Pozdro!!!

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
debilizm banków. Mi też zawsze kazali wpisywać adres, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. BAH daje tylko takie coś

Odbiorca: bet-at-home.com
Nazwa banku: Bank BPH w Warszawie
Numer konta: 06 1060 0076 0000 3210 0003 7132
Tytuł przelewu: Twój numer konta gracza

IBAN: PL06 1060 0076 0000 3210 00037132
BIC: BPHKPLPK
Adres spółki

bet-at-home.com
Ltd.
Office M5, Block 12
Tigne Place, Tigne Street
Sliema SLM 15
Malta

E 0

evo

Użytkownik
Tez sie nad tym zastanawialem, gdzie to kur***** jest ? ale bez tych danych rowniez kasa wplynie na konto BAH, przynajmniej w moim wypadku bylo bez problemu ????

B 0

bluncik

Użytkownik
Dzieki!!!
Ale kod pocztowy i tak musiałem zmienic, bo nie przyjmował tego :mrgreen: mam nadzieje ze pieniadze dotra!!!
Dzieki za pomoc!!!

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Najważniejszy jest nr konta, a reszta naprawdę nie wiem po co jest wypełniana. Chyba tylko, żeby ludzi denerować

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
To macie jakis dziwny bank, ja mialem/mam konto w mbanku, lukasie, bph i nigdzie mi nie kazali wpisywac wiecej niz te 3 podane wyzej dane, wiem ze w ing, pkobp(intelligo) tez nie ma problemow z tym..

rykos 0

rykos

Użytkownik
Wlasnie ciekaw jestem w jakim banku masz konto ze trzeba podac wszystkie dane? :| Ja mam e-konto w mbanku i jest spoko :p.

Do góry Bottom