>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bet-at-home ,a prawo Polskie???

M 0

mario768

Użytkownik
Witam ,chciałbym zarejestrować się na BAH ,ale słyszałem opinie ,że według polskiego prawa ,będąc w kraju obstawianie meczy jest nielegalne. (podatki ,itp. ), jak państwo nie dostanie swojego kawałka to się oburzy.

Polska to śmieszny kraj, a ja nie jestem posłem by stać ponad prawem ;) , a tak na poważnie to można mieć kłopoty poprzez granie na BAH ,słyszeliście o jakiś przypadkach???

Jestem tu nowy ,więc z góry przepraszam ,jeśli pytanie wyda się komuś głupie ,pozdrawiam.

porky 104

porky

Użytkownik
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś miał takie problemy...
Sam gram już w bah kilka lat i nic takiego nie miało miejsca..

R 0

rzufiq

Użytkownik
Prawo polskie nie ma tu nic do rzeczy, nie mogą Ci nic zrobic za granie w bukach miedzynarodowych, na terenie Unii Europejskiej obowiązuje prawo Uni Europejskiej, które nie zabrania grania poprzez internet. Spójrz teraz na drużyny w polskiej lidze, w jakim chcesz sporcie, bardzo dużo jest sponsorowane przez firmu bukmacherskie. Jakby to było nielegalne to takie firmy w tym kraju nie mogły by się prawdopodobnie reklamowac, a tak reklamy są w każdej relacji telewizujnej z meczu. W ostatnim turnieju siatkówki w Gdyni reprezentacje grały swoje mecze a banery dookoła reklamowały bet-at-home.com i nikt organizatoów za to nie sciga. Masa tego teraz jest. Fiskus nie ma prawa zagarniac Ci kasy, dopieprzy sie jak zgarniasz z tego miliony :p wiadomo

Do góry Bottom