>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

bet 365 pomyłka

S 163

santi90

Użytkownik
Witam.

Przed godzina postawiłem na mecz hemery - albot w kwalifikacjach do roland garos.

Typ 2 (albot) wygra całe spotkanie.

Na ta chwile mecz trwa jest po jeden w setach.Co mnie zdziwiło buk zamknal ta oferte po prostu jej nie ma na live i wypłacił mi tak jak za wygrana.

Odrazu zleciłem wypłate na skrilla.Czy buk moze cofnac wypłate???

S 163

santi90

Użytkownik
Teraz wyswietla mi sie stan konta gracza na minusie.Mecz trwa.Nie ma go w ofercie na live nie moge nawet zamknac zakładu przed zakonczeniem spotkania

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
móc może, jakieś większe sumy są pewnie monitorowane przy wypłatach, więc jak nie wygrałeś kokosów raczej się nie połapie.
//edit
masz wyplate w trakcie albo juz zlecona stąd konto na -

S 163

santi90

Użytkownik
skonczyło sie tak ze wypłate anulowali dodam ze postawiłem 2000 zł do wygrania miałem 2444zl mecz był postawiony na live na ostatnie minuty mecz znowu sie pojawił i zdazyłem zmniejszyc strate i zamknalem mecz przed koncem.Dodam ze postawiłem przed wypłata cała kwote na jedno spotkanie po kursie 1.03 i ta wygrana uznali hehe

Do góry Bottom