>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bet 365 - bonnus dla wybranych

D 0

dosdk

Użytkownik
Zauważyliśmy, że już od jakiegoś czasu nie odwiedzałeś strony Bet365 i z przyjemnością chcielibyśmy Cię powitać na niej ponownie. Jak zawsze oferujemy liczne promocje i chcielibyśmy Ci zaoferować darmowy bonus w wysokości 200 PLN.Wystarczy, że złożysz depozyt w wysokości 20 PLN lub wyższej, a będziesz miał prawo 100% Bonusu od depozytu, od kwalifikującego się depozytu, aż do maksimum 200 PLN
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;.

W 74

woofer001

Użytkownik
dlaczego uwazasz ze skoro Ty nie dostales to inni rowniez ich nie maja? moze warto sie nad tym zastanowic i dojsc do wniosku ze sa lepsi / ktorzy sporo wiecej wygrali i tacy juz limity dostaja i to nie po 5 latach a po 1-2 miesiacach

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
o jakich limitach ty mówisz
bo gram od 5 lat i jakoś jak do tej pory nigdy żadnych limitów nie wprowadzali
Jeśli jesteś na minusie to pracownicy bet365 musieliby okazać się niezłymi idiotami przyznając limity takim graczom. A tak mogą oni jeszcze więcej wtapiać kasy i ich sponsorować.
Tak jak napisał woofer001, limity przyznawane są dla graczy regularnie wygrywających. U takich bukmacherów jak bet365 nie da się wygrywać większych sum.

unique- 32

unique-

Użytkownik
o jakich limitach ty mówisz
bo gram od 5 lat i jakoś jak do tej pory nigdy żadnych limitów nie wprowadzali
Wybili mnie bo grałem u nich dużo surbetów i na moje &quot;nieszczęście&quot; większość trafiałem tam. Sumy były konkretniejesze stąd te limity. Na chwilę obecną wchodzę na live, chciałbym np. zagrać zakład, że Roddick wygra mecz po kursie 1,11. Max wygrana na ten zakład to 45 zł ????

zomber 9

zomber

Użytkownik
gram praktycznie tylko w bet365 i nie mam takich problemów
a wypłacam z tego bukmachera spore sumy
grywam głównie pojedyncze zakłady na live za większe kwoty
i nigdy nie było z nimi większych problemów
mało tego dość często oferują bonusy
ostatnio na MŚ2010 200zł oraz na mobile.bet365.com 200zł
do tego co środę 50zł lojalnościowy bez depozytu
w innych bukach grywam jak dają promocje

Do góry Bottom